Beauty

Čitateljice miss7 su ovoj kozmetici dale super veliku ocjenu - pogledaj o čemu je riječ

  • Već dugo slušamo hvalospjeve o prirodnoj, hidratantnoj i izrazito hranjivoj preparativnoj kozmetici s potpisom brenda CeraVe. Stoga smo je odlučili testirati!
  • Pozvali smo čitateljice da se prijave ukoliko žele recenzirati CeraVe hidratantnu kremu i losion za tijelo i odabrali 10 dobitnica koje su dale svoj sud
  • Što mislite, jesu li hvaljeni CeraVe proizvodi prošli test kod miss7 čitateljica?

Istina je, zima nikako nije prijatelj našoj koži. Vjetar, suhi zrak uzrokovan boravkom u grijanim prostorijama, gruba odjeća i vrući tuš samo su neki od razloga zašto je naša koža dodatno osjetljiva u zimskim mjesecima. No, ne treba očajavati. Dobra vijest je što postoje proizvodi kojima možeš umanjiti posljedice zime na svojoj koži i pritom joj pružiti potrebnu njegu. 

CeraVe proizvodi razvijeni su u suradnji s dermatolozima i sadrže kombinaciju triju znanstveno prepoznatih esencijalnih ceramida i hijaluronske kiseline, a upravo je to ono što nam treba zimi kada koža gubi više od 25 posto sposobnosti zadržavanja vlage. 

Kako bismo se uvjerili u učinkovitost ova dva proizvoda za njegu kože, sredinom studenog zamolili smo čitateljice da recenziraju CeraVe hidratantnu kremu i losion za tijelo. U moru prijava koje su pristigle, odabrali smo 10 čitateljica koje su izrazile želju isprobati CeraVe kozmetiku. Bilo je onih koje su željele umiriti ekceme, ranice i crvenilo, dok su druge jednostavno željele stati na kraj izrazito suhoj, perutavoj koži.

Iz prve ruke ti donosimo njihove dojmove...

CeraVe hidratantna krema za tijelo 

CeraVe hidratantna krema za tijelo pruža cjelodnevnu hidrataciju za osjetljivu i suhu kožu, a pogodna je i za upotrebu na koži sklonoj ekcemima. Uz tri ceramida koji prirodno postoje u koži, sadrži i hijaluronsku kiselinu, koja na sebe navlači vlagu i hidratizira kožu. Također pruža djelotvornu zaštitu za zimske uvjete tako što hidratizira i štiti vanjski sloj kože uz pomoć patentirane tehnologije MVE® za nadoknadu ceramida i kontrolirano otpuštanje dugotrajne hidratacije što garantira vlažnost tvojoj koži i u zimskim uvjetima. CeraVe krema ne sadrži mirise, nekomedogena je i hipoalergena pa je mogu koristiti i osobe s alergijama i osjetljivom kožom.

 | Autor: CeraVe CeraVe

Osam od deset čitateljica koje su recenzirale CeraVe hidratantnu kremu za tijelo ocijenilo ju je odličnom ocjenom, dok su joj preostale dvije čitateljice dodijelile ocjenu vrlo dobar. To znači da je CeraVe krema dobila prosječnu ocjenu 4,8. Što ih je točno oduševilo, pitaš se?

Sve su se složile da je koža nakon korištenja CeraVe kreme hidratizirana. 10% žena je reklo da je koža nešto hidratiziranija, 30% je reklo da je koža dobro hidratizirana, a njih 60% se složilo da je koža više hidratizirana nego kad koriste druge proizvode. Sve čitateljice također su se složile da CeraVe krema ostavlja ugodan osjećaj na koži - 10% je reklo da je ugodaj osjećaj na koži, 70% je reklo da je jako ugodan osjećaj na koži, 20% je reklo da je osjećaj ugodniji nego s drugim proizvodima.

 | Autor:

60% žena potvrdilo je da njihova koža nakon tjedan dana korištenja CeraVe kreme izgleda bolje nego prije, dok 20% smatra da im koža izgleda puno bolje nego prije. Željeli smo ispitati i parametar glatkoće, a CeraVe hidratantna krema je oduševila i na tom polju. 60% žena je reklo da je koža nakon korištenja ove kreme glatkija nego kad koriste druge proizvode, a njih 30% da je koža malo glatkija u odnosu na prije.

 | Autor:

CeraVe hidratantni losion za tijelo

Drugi proizvod koji su naše čitateljice trebale recenzirati je CeraVe hidratantni losion za tijelo za suhu do vrlo suhu kožu. Namjena losiona je ista kao i kod CeraVe hidratantne kreme za tijelo, međutim losion sadrži izuzetno laganu teksturu za hidrataciju osjetljive kože koja je suha, dok je krema bogatije teksture. Baš kao krema, i losion je pogodan za upotrebu na koži sklonoj ekcemima. Iako losioni znaju isušivati, CeraVe losion pogodan je za suhu kožu. Njegova lagana formula zadržava vlagu za 24-satnu hidrataciju. No, je li to zaista tako? Evo što kažu naše čitateljice...

 | Autor: CeraVe CeraVe

I CeraVe hidratantni losion za tijelo položio je test! Sedam od deset čitateljica ocijenile su losion s odličnom ocjenom, dok su mu preostale tri čitateljice dodijelile ocjenu vrlo dobar. Ako nas matematika dobro služi, to bi značilo da je CeraVe losion od miss7 čitateljica dobio i više nego prolaznu ocjenu od 4,7.

Možda upravo zbog svoje lagane teksture, čak 90% čitateljica se složilo da je koža nakon korištenja CeraVe losiona za tijelo dobro hidratizirana, a njih 10% smatra da je koža više hidratizirana nego kad koriste druge proizvode. Što se tiče osjećaja ugode na koži, situacija je vrlo slična kao kod CeraVe kreme - 20% je reklo da je osjećaj ugodan, 70% je reklo da je osjećaj jako ugodan, a 10% je reklo da je osjećaj ugodniji nego kad koriste druge proizvode.

 | Autor:

Na pitanje kako biste ocijenili izgled kože nakon tjedan dana korištenja CeraVe losiona, čitateljice su odgovorile sljedeće: 20% smatra da koža izgleda dobro, 50% smatra da koža izgleda bolje, a 30% da koža izgleda puno bolje nego prije. Kada je u pitanju glatkoća kože, CeraVe krema se pokazala za nijansu bolja od Cerave losiona, no to ne znači da je losion dobio loše ocjene. Dapače, čak 70% čitateljica je reklo da je koža nakon tjedan dana upotrebe CeraVe losiona malo glatkija, dok je njih 20% ocijenilo da je koža glatkija nego kad koriste druge proizvode.

 | Autor:

I zato, ako još uvijek nisi isprobala CeraVe hidratantnu kremu i CeraVe hidratantni losion za tijelo, predlažemo ti da to čim prije učiniš. Naposljetku, bliže se blagdani, pa ne bi bilo loše šapnuti Djedu Božićnjaku na uho da želiš isprobati neki od ovih proizvoda. Ako on ne usliši tvoje želje, uvijek se možeš sama počastiti ovom genijalnom kozmetikom! CeraVe proizvode možeš naći u ljekarnama te online ljekarnama diljem Hrvatske.

 

Photo: None

Komentari 0