Beauty

Taylor Swift nosi crveni ruž tek otkad joj je mama to dozvolila! Kojih 5 su joj najdraži?

  • Crveni ruž danas je gotovo zaštitni znak Taylor Swift, nema crvenog tepiha na kojem će se pojaviti bez njega
  • No, malo je poznati podatak da ga nekad nije smjela nositi. Bila je to odluka njezinog menadžerskog tima - i njezine mame
  • Vizažistica Gucci Westman otkrila je kako je "preobratila" Taylor (i mamu), a mi otkrivano 5 crvenih ruževa koje glazbenica najviše voli
  • Pročitaj i: Crveni ruž je naš najdraži svečani klasik, a ova s četiri koraka zablistat će u punom sjaju

Taylor Swift nije oduvijek nosila klasičan žarko crveni ruž po kojem je posljednjih godina njezin beauty look prepoznatliv i koji njezini obožavatelji tako vole. Njegovanje nježnog djevojačkog stila, s pastelnim bojama i nude usnama dugo je bio njezin zadani makeup, odlukom njezina tima i zahvaljujući njezinim nježnim godinama. Zapravo, tek se u ožujku 2009. pop superzvijezda odvažila na novi izgled. Više vamp, i više provokativan.

Swift je tada izdala svoj hit album, 'Fearless', a 19-godišnjakinja se pripremala za 'The Fearless Tour', svoju prvu veliku turneju. Swift je istog mjeseca snimila naslovnicu za Allure. Njezina vizažistica za snimanje, Gucci Westman, osnivačica brenda ljepote Westman Atelier, tvrdi da je pomogla Swift da se okuša u svijetu crvenih usana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

 

„Da, radila sam s Taylor Swift, puno puta“, rekla je Westman nedavno u jednom intervjuu. „Nisam radila s njom već neko vrijeme, ali sam radila s njom i sjećam se da sam bila prva koja joj je dala crveni ruž.“ Westman se prisjetila snimanja i rekla da je morala pitati mamu pjevačice, Andreu Swift, za posebno dopuštenje za korištenje hrabre boje. Westman je također otkrila da joj je menadžment pjevačice rekao da „Taylor ne nosi crveno“.

„Pa, Taylor mora probati crvenu“, uzvratila je Westman. Allureov članak o snimanju objašnjava da je Westman pokušavala Taylor stvoriti izgled snažne djevojke, s naglašenim usnama i savršenim tenom. No prije toga morala tražiti dopuštenje njezine mame da koristi crveni ruž. 

Pjevačici se toliko svidio crveni ruž da joj je Westman dala vlastiti da ponese kući, lansirajući prepoznatljiv izgled koji se nastavio kroz karijeru pjevačice. Crveni ruž je od tada postao sinonim za estetiku Taylor Swift.

Nedugo nakon toga, u travnju 2009., započela je turneju 'Fearless Tour', gdje je predstavila novi look izgled s crvenim usnama. Unatoč brojnim promjenama kostima tijekom showa, on je ostajao nepromijenjen. Swift je odtada nosila crveni ruž na velikim događajima poput dodjele Grammyja, u glazbenim spotovima poput 'Shake It Off' i na naslovnicama nekoliko albuma, uključujući 'Red', '1989' i 'Midnights'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Također ga je spominjala puno puta u tekstovima pjesama, počevši od 'The Moment I Knew' („In red lipstick with no one to impress“/S crvenim usnama, a nema koga impresionirati“).

Taylor Swift Možda vas zanima Taylor Swift pojavila se na MTV Awards u koma haljini. Ne, u Koma haljini i baš je super Rubrika Moda Moda

Slični stihovi se najčešće pojavljuju na albumu '1989.', u 'Empty Space' („Usne boje trešnje, kristalno nebo“), „Wildest Dreams' („Crvene usne i rumeni obrazi“) i 'Style' („Imam te crvene usne, klasičnu stvar koja ti se sviđa“), između ostalog. Nedavno je spomenula usne u pjesmi 'Maroon', drugoj pjesmi na svom najnovijem albumu 'Midnights' („Usne koje sam koristila“).

Taylor Swift | Autor: Instagram@taylorswift Instagram@taylorswift

A danas znamo kojih pet ruževa intenzivno crvene boje Taylor najradije nosi...

Nars Powermatte Lip Pigment, nijansa Light My Fire (25,90 eura)

 

 | Autor: Pr Pr

 

Besamé Cosmetics Lipstick, nijansa Red Hot Red (37,00 eura)

 | Autor: Pr Pr

Covergirl Exhibitionist Lipstick, nijansa Hot (6,13 eura)

 | Autor: Pr Pr

NARS Velvet Matte olovka za usta, nijansa Dragon Girl (25.50 eura)

 | Autor: Pr Pr

Chanel Rouge Allure Luminous Intense Lip Color, nijansa Pirate (42,40 eura)

 | Autor: Pr Pr

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0