Beauty 14. rujna 2012.

Penelope Cruz ima problema s bronzerom

Guliver Image/Getty Images.

Bronzer može biti vaš najbolji prijatelj i saveznik ili najgori neprijatelj vaše ljepote. Penelope Cruz se sa svojim bronzerom očito ne slaže baš najbolje.

Želite li da vaš ten izgleda preplanulo i zdravije, nanesite bronzer. Međutim, bronzer kao jedan od najzahtjevnijih kozmetičkih proizvoda lako stvara mrlje na licu ako ne znate kako ga nanijeti. Penelope Cruz je na premijeri filma Twice Born svima pokazala kako je s bronzerom još uvijek na "Vi".

Nitko ne može poreći da je Penelope prekrasna žena. Njen specifičan make up već je ušao u legendu – srneće oči naglašene smeđim i crnim bojama te nude ruž. Od Penelope ne očekujemo trendove, ali očekujemo da izgleda dobro. Čak i ovoga puta, poznata glumica je krenula u prepoznatljivom smjeru: make up na očima sveo se na umjetne trepavice i crnu olovku. Međutim, usne su bile obrubljene olovkom u boji lososa i ispunjene samo sjajilom. Ovaj trik vam može pomoći da naglasite konturu usana ako koristite boju identičnu nijansi vaših usana, ali ne i ako koristite boju koja ne odgovara ni nijansi sjajila, ruža ili usana. Penelopin ten nije dovoljno matiran te se stoga neugodno sjaji.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Bronzer se u cijeloj ovoj make up priči našao "ni na nebu, ni na zemlji". Ako je plan bio njime konturirati lice, nanesen je prenisko i preblizu usnama. Ukoliko je vizažist želio naglasiti preplanulost, tanak sloj bronzera po cijelom licu ili na sljepoočnicama bi bio mnogo bolji potez od debelog sloja uz rub kose (i to samo na jednom dijelu čela).

S obzirom da smo Penelope viđali u mnogo boljim izdanjima, iskreno se nadamo da će dati otkaz sadašnjem vizažistu i dati se u ruke pravim profesionalcima.

Komentari 0