Beauty 07. veljače 2013.

Pastelne nijanse za romantičan look

1/20

Novom kolekcijom In Love Lancome dočarava živopisni dah proljeća, a zaštitno lice Emma Watson svojom mladenačkom ljepotom savršeno utjelovljuje filozofiju kolekcije.

Živopisnih boja, a opet idealna za sve tonove kože, kolekcija In Love odvažno prihvaća urbani proljetni stil. Vibrantne boje inspirirane vedrinom proljeća (s dominantnim neonsko-ružičastim i koraljnim nijansama, popraćenim tirkiznom i ljubičastom) u kontrastu su s blistavim i urbanim pastelnim bojama koje podsjećaju na renesansnu raskoš (boja ružinih latica, bademasto zelena...). Raspon nijansi kreće se od odvažnih do mekih, od otkačenih do senzualnih.

 | Autor:

Lancome se inspirirao poznatom tkaninom: toile de Jouy. Ova popularna pamučna tkanina koju su u 18. stoljeću proizveli obrtnici u Jouy-en Josasu nadaleko je poznata po unikatnom cvjetnom dizajnu te razigranim uzorcima. Lancome danas za zadovoljstvom ponovno oživljava ovaj istinski klasik, unoseći dašak razigranosti te dajući proizvodima iz kolekcije In Love inovativno ruho. U kolekciji se nalaze balzami za usne s daškom boje, sjenila za kapke, rumenila, olovke za kapke te sprej za lice.

Nijanse i cijene pogledajte u galeriji...

Komentari 0