Beauty

Parfemi s mirisom jagode pravi su uvod u proljeće. 12 najboljih mirisa koji kriju note slatkih jagoda

  • S dolaskom proljeća teško da netko može poreći želju da osvježi svoju odjeću, makeup, pa tako i prepoznatljiv parfem za proljetne i ljetne mjesece
  • A ove sezone u trendu je takozvana 'Strawberry Girl' vibra u koju se lijepo uklapaju i parfemi s mirisnim notama jagoda
  • Donosimo listu najboljih parfema s mirisom jagode

Trend šminkanja „strawberry girl“ usredotočen je na rumenilo u boji bobičastog voća, glaziranu kožu i boje ruževa s voćnim tonom. Međutim, osim glamura, ova estetika vrlo je koketna te općenito naginje slatkim voćnim motivima i ružičasto-crvenoj paleti boja.

Slijedila strawberry trend ili ne, parfemu koji nas asocira (diskretno ili izraženije) na miris jagoda nije lako odoljeti. S olfaktornog stajališta, jagode su voćne, svježe i općenito prilično slatke. Kada je prisutna u parfemu, jagoda dodaje mladenačku i zabavnu razigranost. Osim što je po prirodi sočna i duboko ženstvena, aroma jagode je istinski nostalgičan miris koji budi bezbrižne osjećaje toplijih mjeseci.

12 najboljih parfema s mirisom jagode

Bez obzira želiš li malo koketnih vibracija u svom prepoznatljivom mirisu ili jednostavno čezneš za svježijim, toplijim notama za svoju mirisnu garderobu, ovo su najpopularniji parfemi  s mirisom jagode.

Sofisticirana jagoda - Strawberry Letter Eau de Parfum

Voćni parfem koji ima dojam sofisticiranosti, Strawberry Letter, sanjiva je kombinacija neočekivanih nota poput nektara šljive, cvjetova crvenog maka, cvijeta jabuke, mahune tonke i (naravno) svježe jagode. Premda se ovaj proizvod nedavno rasprodao u roku od 24 sata od prvog lansiranja, trebao bi uskoro biti ponovno na zalihama (i obećavamo da se isplati čekati). Cijena: 91,19 eura. 

 | Autor: PR PR

Romantični crveni miris - Coach Love Eau de Parfum

Coach Love je personificirana romantika s notama baršunastih latica crvene ruže, soka šumskih jagoda i cedrovine. Cijena: 58,90 eura. 

 | Autor: PR PR

Senzualna aroma bobičastog voća - Burberry Her Elixir Eau de Parfum Intense

Pojačani izgled klasičnog Burberry parfema, Her Elixir Intense, osnažen je aromama senzualnog tamnog bobičastog voća, elegantnog jasmina, vruće ambre i raskošne vanilije. Cijena: 121,00 eura. 

 | Autor: PR PR

Slatko mlijeko od jagoda - La Monde Gourment Fraise Fouettee Eau de Parfum

Mekan, sladak i istinski utjelovljujući koketnu estetiku, Fraise Fouettée parfem miriše na kremasto mlijeko od jagoda, dok se note voća, kokosove vode, tučenog šlaga i kreme od vanilije vrte oko tebe. Cijena: 23,04 eura.

 | Autor: PR PR

Neutralna jagoda - Malin+Goetz strawberry eau de parfum

Jagoda iz Malin+Goetz parfema realistična je — ali neočekivana — preuzima voćnu notu i odvodi tvoja osjetila u zemljani vrt u kojem rastu divlje jagode. Ružičasti papar, bergamot, latice jasmina i tople arome mošusa zaokružuju ovaj jedinstveni miris. Cijena: 92,66 eura. 

 | Autor: PR PR

Dekadentno, ukusno, gurmanski - Juicy Couture Viva La Juicy Noir Eau de Parfum

Zavodljivo sočan i senzualan, Viva La Juicy Noir je parfem s notom bobičastog voća pojačan laticama gardenije i jantarom. Cijena: 46,00 eura. 

 | Autor: PR PR

Jedinstveni miris Pacifika - Cape Heartache Eau de Parfum

Inspiriran avanturama na otvorenom na pacifičkom sjeverozapadu, Cape Heartache također miriše na borove i jele, list vanilije i naznake jagode. Cijena: 102,30 eura. 

 | Autor: PR PR

Možda vas zanima Neki se špricaju parfemom prije spavanja - zašto i ima li to uopće smisla? Rubrika Beauty Beauty

Slatka maglica od jagoda - Strawberry Pound Cake Frangrance Mist 

Strawberry Pound Cake slatka je mirisna maglica koja miriše točno onako kako zvuči: poput svježe pečenog kolača s ukusnim jagodama i šlagom. Cijena: 19,17 eura. 

 | Autor: PR PR

Predivne bobice - Philosophy Amazing Grace Eau de Parfum Intense 

Pojačana verzija kultnog parfema, Amazing Grace Intense, definiran je odvažnim aromama tamnog bobičastog voća, absoluta ruže i mošusa. Cijena: 72,75 eura. 

 | Autor: PR PR

Luksuzni miris jagode - Christian Louboutin Loubidoo Eau de Parfum

Za malo dodatnog luksuza isprobaj Christian Louboutin Loubidoo — cvjetno-voćni miris pun radosti koji miriše na pikantne jagode, egzotične mandarine, meke ružine latice i jantarni mošus. Cijena: 270,00 eura. 

 | Autor: PR PR

Voćni miris - Fruity Neroli Eau de Parfum

Fruity Neroli inspiriran je parfemskom vodom Armani My Way (155 dolara), koja miriše na neroli, crni ribizl, jagodu, bijelo cvijeće i umirujući mošus od vanilije. Cijena: 24,04 eura. 

 | Autor: PR PR

Miris za slojeve - Demeter Fragrance Library Strawberry Ice Cream Pick-Me-Up Cologne Spray

Napravljen za solo nošenje ili u slojevima s tvojim omiljenim parfemom (s jagodama ili neki drugi), Strawberry Ice Cream miriše točno poput ukusne ljetne poslastice. Cijena: 22,07 eura. 

 | Autor: PR PR

Možda vas zanima Parfemi s mliječnim mirisnim notama možda zvuče čudno, ali su prefini, bogati i kremasti Rubrika Beauty Beauty
Photo: Amazon

Komentari 0