Beauty

Ovu kremu od 67 kuna obožava Vicky Beckham!

Iako se u njezinoj kozmetičkoj torbici kriju prava blaga poput Le Merovih krema čije su cijene vrtoglave, izgleda da Victoria ipak ima i neke proizvode u svojoj torbici koje si i mi možemo priuštiti

Rijetko ćeš je zateći prenašminkanu ili kako nosi neku ludu frizuru, no ova žena je svejedno ikona njegovanog izgleda. Zaposlena poslovna žena i majka četvero djece njezi kože posvećuje puno vremena pa nije ni čudo da Victoria Beckham uz posjete kozmetičarima, i sama kod kuće hidratizira kožu lica i tijela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Jedan od neizostavnih proizvoda u njezinom ormaru je upravo povoljna Weleda Skin Food, hranjiva univerzalna biljna krema. Ova krema je dostupna kod nas online, pa ćeš za najmanje pakiranje od 10 mililitara izdvojiti 27 kuna, za pakiranje od 30 mililitara 40 kuna, a za pakiranje od 75 mililitara 67 kuna. Victoria Beckham uvijek uzima veliko pakiranje, no po čemu je ova krema toliko specifična?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Weleda Natural Skincare (@weleda_usa) on

Ova univerzalna krema sastoji se od kombinacije ekstrakta ljubičice, nevena i kamilice. Zvuči doista slasno! Victoria Beckham ovaj proizvod naziva svojim mirisom tijela: "Ono što volim kod ove kreme je prvenstveno cijena, a i lako je dostupna. Formula kreme ja tako gusta i kremasta. Kada potamnim od sunca, pomiješam je s kokosovim uljem i namažem se tom smjesom. Znam da nekim ljudima smeta masnoća ove kreme, kao i boja kreme. No, namažem se njom dosta prije nego što se krenem spremati za izlazak iz kuće, pa se u međuvremenu upije, a moja koža je nahranjena. Žao mi je što nemaju još veće pakiranje ove kreme!".

Možda vas zanima Ovo je 8 proizvoda bez kojih Victoria Beckham ne može Rubrika Beauty Beauty
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Weleda Natural Skincare (@weleda_usa) on

Ovdje možeš pronaći sve veličine popularne kremice...

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0