Beauty

Ovo je 8 proizvoda bez kojih Victoria Beckham ne može

Modna dizajnerica koja definira današnji pojam stila i hladne britanske odmjerenosti, Victoria Beckham, ima 8 dekorativnih i preparativnih proizvoda bez kojih se ne odvaja, a to su ovi...

Voljeli je ili mrzili, jedno joj moramo priznati - ona uvijek izgleda dotjerano i svježe. Majka 4 djece, žena koja je stvorila jedan od najjačih modnih brendova u suvremenoj modi i supruga jednog od najpopularnijih britanskih nogometaša svih vremena ima 8 omiljenih beauty proizvoda koje koristi na dnevnoj bazi. Ne napušta kuću bez ovoga, pa smo sigurno da je ove proizvode ponijela i na putovanje jadranskom obalom.

Sarah Chapman čistač za lice, 368 kn

Za temeljito čišćenje kože Victoria koristi balzam Sarah Chapman Skinesis Ultimate Cleanse. Taj proizvod se u dodiru s kožom pretvara u blago mlijeko za čišćenje, a glavni sastojci su mu omega 3 masne kiseline te ulja baobaba. Također, balzam koji košta nešto manje od 400 kuna sadrži i anti age sastojke. Inače, Victoria Beckham je prava ambasadorica kozmetičarke. Sarah Chapman, pa je i njezina prijateljica Meghan Markle postala klijentica te celebrity kozmetičarke.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Bioderma maramice za skidanje šminke, 80 kn

Obožavamo Bioderma proizove iz ružičaste Sensibio linije, a čini se da ih voli i gospođa Beckham. Naime, Vicky obožava nježne Bioderma maramice za čišćenje lica, koje ne sadrže alkohol i ulja, a vrlo efikasno otklanjaju nečistoće s lica. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Crème de la Mer's Moisturising Soft Lotion, losion 2139 kn

Brend je ovo koji obožavaju svjetske zvijezde poput Beyonce, Jessica Alba, Chrissy Teigen, a čini se i Victoria Beckham. Ovo je definitivno krema koja nije dostupna svima, ali je dostupna u Hrvatskoj, u parfumerijama Douglas. Ovaj luksuzni losion je idealan za mješoviti tip kože, a sadrži i čestice mora koje vraćaju koži lica potrebnu svježinu. Ako je dobro za Victoriju, sigurno bismo i mi smrtnice bile zadovoljne ovim losionom.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Clynol lak za kosu, 43 kune

Vjerojatno će te iznenaditi da gospođa Beckham koristi ovaj povoljniji tip spreja za kosu. Sve kako bi sačuvala svoju kosu sjajnom i postojanom. Clynol sprej je dostupan i preko eBaya, a koriste ga i broje druge zvijezde. Nije ni čudo da kosa slavne dizajnerice uvijek izgleda tako postojana i uredna.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Oribe šampon i regenerator, 269 i 279 kn

Za razliku od jeftinog laka za kosu, VB ipak bira luksuzne šampone za kosu. Oribe brend se trenutno može naručiti preko isključivo preko Net-A-Portera, a Vicky koristi kolekciju za održavanje boje kose. Ako ćeš ipak investirati ovoliko novaca za njegu kose, možemo jedno zaključiti - ove luksuzne bočice svakako ćeš moći ostaviti kao ukras u kupaonici.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Burberry puder, 360 kn

Baš poput prave Britanke, Vicky obožava nositi brend Burberry. Cijela obitelj Beckham je usko vezana uz ovu tradicionalno englesku modnu kuću, pa nije ni čudo da i bivša spajsica voli koristi čak i njihov make up. Ovaj Burberry puder u nijansi svijetlo bež ostavlja baršunasti trag na koži, te je jako izdržljiv u kombinaciji s kvalitetnom podlogom. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima Victoria Beckham pokazala svoj četrnaesti zaručnički prsten. Dobro si pročitala - četrnaesti! Rubrika Stars Stars

Weleda hranjiva maska za lice, 90 kn

Vicky voli još jedan proizvod koji je dostupan i nama. Radi se Weleda "hrani za tijelo", a sadrži ekstrakt maćuhice, kamilice i navena. Ova fina smjesa ipak nije za jelo, nego za suhu i grubu kožu.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Lancer čistač za lice, 480 kn

Ovo je još jedna linija preparativnih proizvoda nastala prema tehnici popularne kozmetičara i dermatologa, doktora Harolda Lancera. Ovaj dermatolog smješten na Beverly Hillsu je omiljen među celebrityjima, a supružnici Beckham su njegovi redoviti klijenti. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

 

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0