Beauty

Najveće sniženje ikad: Najpopularnija MAC kozmetika prodaje se u pola cijene

  • Brend MAC osnovali su vizažist Frank Angelo i fotograf Frank Toskan, a za popularnost brenda zaslužna je Madonna
  • Žene diljem svijeta postepeno su postale zaluđene ovim beauty brendom koji i dan-danas uživa ogromnu popularnost
  • Izdvajamo 5 ultimativnih MAC favorita žena diljem svijeta koje samo 11.11.2022. možeš 'ugrabiti' po 50 posto nižim cijenama

Omiljeni kanadski brend M.A.C. osnovan je 1984. u Torontu, kao rezultat nezadovoljstva vizažista Franka Angela i fotografa Franka Toskana koji su bili nezadovoljni time kako šminka izgleda na fotografijama. Kako bi zadovoljili potrebe za profesionalnim make up-om, Angelo i Toskan u svojim su kuhinjama kreirali kozmetiku, a brend su nazvali M.A.C. Za popularnost brenda zaslužna je Madonna koja je potrkaj 80-ih pozirala noseći crveni MAC Matte ruž, a potom je uslikana u majici s natpisom M.A.C., nakon čega je brend počeo primjećivati sve veći broj ljudi. Ostalo je povijest. Make up zaljubljenici diljem svijeta postepeno su postale zaluđene ovim beauty brendom koji i dan-danas uživa ogromnu popularnost. 

Iako su svi MAC proizvodi izuzetno kvalitetni i pomno osmišljeni, postoje pojedini proizvodi koji su s godinama stekli kultni status i postali apsolutni miljenici. Izdvajamo 5 ultimativnih MAC favorita u koje vrijedi investirati, a posebno kada naletiš na popust od vrtoglavih 50%.

MAC Matte ruž za usne

 | Autor: Cijena prije: 201,85 kn (26,79 €), cijena 11.11.2022.: 100,93 kn (13,40 €) - samo na webshopu FABUspot 

MAC ruževi za usne s razlogom su jedni od najpopularnijih, ako ne i najpopularniji na svijetu, a posebno se ističu matte ruževi koji se mogu pohvaliti odličnom pigmentacijom i postojanošću. Istraživanje američke tvrtke za istraživanje tržišta NPD Group iz 2012. pokazalo je da M.A.C. prodaje najviše ruževa od svih drugih high-end beauty brendova, što dovoljno govori o tome koliko su traženi. MAC Matte je bogati kremasti ruž koji usnama daje intenzivnu boju i mat finiš te je ujedno i legendarni proizvod koji je proslavio brend MAC. Jedna od najpopularnijih matte nijansi ovog brenda zasigurno je nijansa Mehr - tamnija nude nijansa koja u sebi ima dozu ružičaste i neodoljivo podsjeća na boju mesa. Iako je riječ o matte ružu, ima kremastu formulu koja ne isušuje usne, zbog čega ju je teško 'uloviti' na policama trgovina. Pigmentacija je zaista odlična pa je jedan sloj ovog ruža sasvim dovoljan. Ne moraš brinuti da će ti se ruž preslikati na odjeću jer se ne razmazuje, a na usnama će potrajati cijeli dan.

MAC In Extreme Dimension maskara

 | Autor: Cijena prije: 236,51 kn (31,39 €), cijena 11.11.2022.: 118,26 kn (15,70 €) - samo na webshopu FABUspot 

Ako već neko vrijeme planiraš investirati u MAC maskaru, s ovom maskarom sigurno nećeš pogriješiti. MAC In Extreme Dimension maskara omiljena je među beauty zaljubljenicima zbog 5 ključnih faktora: pruža intenzivan volumen, uvija i produljuje trepavice, dok ih istovremeno razdvaja i ostavlja fleksibilnima. Vrh četkice je savršen za dosezanje teško dostupnih kuteva oka te odličan za podizanje trepavica, a zbog svog dizajna s lakoćom doseže i najmanje trepavice. Zahvaljujući svojoj izuzetno laganoj teksturi, ova maskara pruža volumen i produljuje trepavice, bez osjećaja težine. I ono što je mnogima važno prilikom odabira savršene maskare - ne lijepi trepavice, ne razmazuje se i ne stvara grudice te je oftalmološki testirana.

MAC Studio Fix Fluid Foundation tekući puder

 | Autor: Cijena prije: 321,91 kn (42,72 €), cijena 11.11.2022.: 160,96 (21,36 €) - samo na webshopu FABUspot 

Kada pričamo o MAC puderima, ne možemo izostaviti legendarni MAC Studio Fix Fluid Foundation tekući puder - najpopularniji MAC-ov puder za kojeg si zasigurno već čula. Omiljeni puder ima nekoliko prednosti zbog kojih vrijedi svake kune. Izuzetno je lagane i prozračne teksture, a istovremeno pruža srednje do jako prekrivanje te može izdržati na licu i do 24 sata, zbog čega ga mnoge žene rado koriste i za posebne prilike poput vjenčanja i večernjih izlazaka. Jednostavno se nanosi, zaglađuje pore, ujednačuje ten, a plus je i to što pruža zaštitu od sunca (SPF 15). Jedinstvena hidratantna formula neće isušiti kožu, već na masnijoj koži regulira sjaj i stvara matte efekt. Ne ostavlja osjećaj težine na koži, već ju čini mekom i svilenkasto nježnom.

MAC Prep + Prime Fix+ sprej za lice

 | Autor: Cijena prije: 188,29 kn (24,99 €), cijena 11.11.2022.: 94,15 kn (12,50 €) - samo na webshopu FABUspot 

Proizvod koji svaki vizažist/ica ima u svom make up kovčegu zasigurno je MAC Prep + Prime Fix+ sprej za lice. Riječ je o legendarnom spreju punom vitamina i minerala, savršenom za hidrataciju, umirivanje te osvježavanje kože. Razlog zašto je omiljen među profesionalnim vizažistima, ali i amaterima, ženama koje jednostavno vole make up, jest njegova svestranost. Može se koristiti prije samog nanošenja šminke, kako bi koža bila hidratizirana i meka te spremna za savršeno prijanjanje make up proizvoda i stapanje s kožom, ali i za setiranje šminke. Pritom ne mislimo samo na setiranje pudera, već i sjenila - jednostavno pošpricaj kistić Prep + Prime Fix+ sprejem prije umakanja u sjenilo ili pigment, a potom nanesi proizvod na kapak (boja će biti intenzivnija, a proizvod će biti postojan duže nego inače). Ovaj sprej produljuje trajanje šminke i do 12 sati, a ono što je važno naglasiti je da je nekomedogen, što znači da neće začepiti pore.

MAC Studio fix Powder Plus Foundation puder za lice u kamenu

 | Autor: Cijena prije: 323,15 kn (42,89 €), cijena 11.11.2022.: 161,58 kn (21,44 €) - samo na webshopu FABUspot 

Ako nisi fan tekućih pudera i tražiš proizvod koji se nanosi u nekoliko sekundi, MAC Studio fix Powder Plus Foundation puder za lice u kamenu vrlo vjerojatno će zadovoljiti tvoje afinitete. Iako je krute konzistencije, ovaj proizvod ima ulogu i tekućeg pudera i pudera u prahu – nudi srednju do potpunu prekrivenost, smanjuje izgled pora, a traje i do 12 sati. Savršen je za sve tipove kože, a posebno masnije, jer kontrolira sjaj i pomaže pri apsorpciji masnoća. Ne isušuje i ne ostavlja osjećaj težine na koži, već ju čini mekom na dodir. Izdržljiv je i bogato pigmentiran pa neće izblijediti, dolazi u velikom broju različitih nijansi što će ti olakšati odabir, a ne moraš se bojati ni da će se preslikati na odjeću.

 | Autor: Fabuspot Fabuspot

MAC kozmetika nikad nije bila pristupačnija, zahvaljujući popularnoj beauty destinaciji FABUspot gdje te 11.11.2022. očekuje najveće sniženje ikad! Od 11:11h do 22:22h na webshopu traje Single's Day koji donosi vrtoglavi popust od 50% na MAC bestsellere. Ali to nije kraj iznenađenjima - tijekom Single's Day-a na FABUspot webshopu i u parfumerijama u Splitu, Rijeci i Dubrovniku iskoristi popust od 22% na gotovo SVE proizvode. Dostava je besplatna u cijeloj Hrvatskoj, a plaćanje je moguće do šest rata. I ne zaboravi se prijaviti na newsletter kako ne bi propustila ovu super akciju!
*popust se ne odnosi na brendove Jo Malone, La Mer i Davines

 | Autor: Fabuspot Fabuspot

Photo: Instagram @maccosmeticsfrance

Komentari 0