Beauty

Ovo sjajilo za usne voli više od 8000 žena koje su mu dale 5 zvjezdica jer može parirati puno skupljima

Ubrajaš li se i ti u one koje nikako da izađu na kraj sa svojim suhim usnama? Isprobala si sve vrste melema, balzama, seruma i tretmana za usne, ali jednostavno ih ne uspijevaš adekvatno hidratizirati. Međutim, možda se još nisi upoznala s KIKO Milano 3D Hydra Lipgloss, hidratantnim sjajilom koje će tvoje suhe usne učiniti osjetno, ali i vidno sočnijima. Brojne beauty entuzijastice već neko vrijeme znaju za ovog makeup saveznika, to potvrđuje i činjenica da su mnoge nijanse u trgovini vrlo često rasprodane.

Uz to, ovo sjajilo talijanskog brenda ima više od 8000 ocjena od pet zvjezdica na Amazonu. Sjajilo treba biti savršene teksture, glatko, hranjivo i pomalo mokro bez ikakve ljepljivosti, a istovremeno treba biti postojano, pogotovo jer mnoga od njih ne traju dulje od 20 minuta. KIKO Milano 3D Hydra sjajilo za usne obavlja sve ove zadatke, ali i više od toga. Prema kliničkim testovima koje je proveo brend, žene su potvrdile povećanje hidratacije od 23 posto već jedan sat nakon nanošenja proizvoda na usne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Laura (@shes_lj_)

Možda vas zanima Koja je najbolja nijansa crvenog ruža za podton tvoje kože? Donosimo i primjere Rubrika Beauty Beauty

Zašto su žene oduševljene ovim sjajilom za usne?

KIKO Milano 3D Hydra sjajilo za usne postalo je senzacija iz nekoliko uvjerljivih razloga. S cijenom od 11,99 eura, ovaj pristupačni proizvod može se natjecati rame uz rame s proizvodima vrhunskih brendova koji koštaju puno više (neki ga uspoređuju i s Fenty Beauty sjajilima!). Njegova impresivna svojstva hidratacije potkrijepljena su kliničkim testovima, a korisnici su oduševljeni učinkom punijih usana, koje su glatkije i odaju dojam prirodnog povećanja volumena. Široki raspon dostupnih boja još je jedna prednost zahvaljujući kojoj se ovaj proizvod ističe, s 30 uobičajenih nijansi i dodatnim limited-edition nijansama, osiguravaju savršenu boju i finiš za svačiji ukus. Ono što je možda najvažnije, dugotrajna, neljepljiva formula izdvaja ovo sjajilo od konkurencije.

MAC puder Možda vas zanima Želiš besplatan MAC ruž za usne? Znamo kako do njega, ali ima jedna caka Rubrika Beauty Beauty

KIKO Milano 3D Hydra sjajilo ima inovativnu formulu

Uspjeh sjajila za usne KIKO Milano 3D Hydra proizlazi iz njegove inovativne formule. Ona sadrži sastojke poput ekstrakta Bidens pilosa, biljke za koju studije pokazuju da ima svojstva "slična retinoidima" kada je u pitanju zaglađivanje i obnavljanje kože. Tu je i ulje sjemenki lana, koje hidratizira i umiruje kožu. Ovaj dermatološki testiran, nekomedogeni proizvod odgovara svim tipovima kože. Njegova mekana tekstura jednostavno se nanosi i prianja uz usne za glatki i blistav finiš. Posebno dizajniran aplikator osigurava precizno nanošenje od sredine usana prema vanjskim kutevima, upotpunjujući luksuzno iskustvo ovog omiljenog sjajila za usne.

Možda vas zanima Možeš sama kreirati bilo koju boju balzama za usne uz ovaj fora trik s TikToka Rubrika Beauty Beauty

Svestrane formule dolaze u prozirnim i visoko pigmentiranim verzijama

KIKO Milano posvećuje pažnju detaljima pa ovo sjajilo dolazi u elegantnom pakiranju, s metalnim poklopcem s utisnutim KK logom. 3D Hydra sjajilo za usne dostupno je u različitim finišima - od prozirnog i sjajnog do visoko pigmentiranog i bisernog. Bez obzira težiš li suptilnom dnevnom ili upečatljivijem večernjem makeup looku, KIKO Milano 3D Hydra sjajilo za usne nudi opcije za sve prilike i želje. Sa svojom kombinacijom kvalitete, pristupačnosti i impresivnih rezultata, nije ni čudo što je KIKO Milano 3D Hydra sjajilo za usne zaslužilo mnogobrojne pohvale. Kako sve više žena otkriva ovaj skriveni dragulj, on brzo postaje nezaobilazan dio kozmetičkih torbica diljem svijeta.

Možda vas zanima Tražiš savršenu olovku za puniji izgled usana? Ova te neće razočarati! Rubrika Beauty Beauty

Gdje ga pronaći?

KIKO Milano 3D Hydra sjajilo za usne dostupno je u KIKO trgovinama i na njihovoj službenoj web stranici. Neke nijanse dostupne su isključivo online, a neke su limited-edition, tako da ćeš nesumnjivo pronaći svoj savršeni spoj. Zaključno, ako tražiš sjajilo za usne koje nudi vrhunske rezultate bez luksuzne cijene, KIKO Milano 3D Hydra Lipgloss vrijedi dodati svojoj kolekciji šminke. Pridruži se tisućama zadovoljnih korisnika i pobrini se za to da su ti usne hidratizirane cijelu jesen i zimu.

Možda vas zanima Nakon omiljenih sjajila, sad su stigli i essence Juicy Bomb balzami za usne! Rubrika Beauty Beauty
Photo: KIKO Milano

Komentari 0