Beauty

Ovo sjajilo za usne može izdržati 300 poljubaca a da se ne skine. Idealno za Valentinovo!

  • Osim što ostavlja predivan ton na usnicama, ovo sjajilo se gotovo uopće ne preslikava
  • Ostaje na usnama i nakon 300 poljubaca, kažu. Što je možda malo teško za povjerovati, ali neosporno je hit na društvenim mrežama jer osim što je trajno, divno hidratizira usne i ima jak pigment
  • Dakle, isplati se upoznati i iskušati Water Lip Stain brenda Clarins

Dobro sjajilo nije lako pronaći, posebno ako od njega tražimo da usne lijepo oboji, odnosno ima jak pigment, riješi ih isušenosti što od sjajila svakako očekujemo, a pri tom nam ide na živce ako je ljepljivo, teško ili se lako skida i ostavlja itiske. A ide nam, zar ne? Uglavnom, sjajila ili nisu trajna na usnama ili ne daju dovoljno pigmenta pa ne mogu zamijeniti ruž.

Ako si na rubu da već odustaneš od potrage za onim optimalnim, možda možeš isprobati Clarinsovo sjajilo koje Internet obožava. Evo o čemu je riječ... 

 | Autor: @clarinsofficial @clarinsofficial

Brend Clarins poznat je ponajprije po odličnim proizvodima za njegu kože u koje se kunu i neke od poznatih dama poput Kate Middleton, Lupite Nyong’o i Laure Dern, pri čemu se posebno ističe njihov Double Serum. S filozofijom da njeguje očito je napravljen i njihov Water Lip Stain, to bi objasnilo oduševljenje na društvenim mrežama ovim proizvodom na razmeđi sjajila i tekućeg ruža.

Usnama daje savršenu dozu boje - neki je opisuju "kao da si zagrizla u šaku bobičastog voća" ili "lizala lizalicu od višanja". A pritom hvale i fini, baš takav okus!

Formula je na bazi vode, koja čini njezinih 77%, s organskom alojom verom za hidratizaciju i protuupalno djelovanje te drugim sastojcima biljnog porijekla poput bijelog čaja i crvene morske alge koja pojačava zaštitu kože od oštećenja okoliša. Završetak je mat, i za razliku od ruža za usne ili "običnog" sjajila, toliko je lagan da se ne osjeća na usnama. Originalna formula ima šest prekrasnih nijansi, uključujući i najpopularniju, Red Water, istinsku duboku crvenu.

 | Autor: @clarinsofficial @clarinsofficial

Clarins je proveo klinički test i utvrdio da Water Lip Stain traje i nakon 300 poljubaca... A sasvim sigurno izdrži nakon jela i pića, bez da se mora ponovno nanositi. A to je ipak realnija situacija od 300 poljubaca, čak i za Valentinovo, zar ne. 

Clinique Pop Plush Creamy Lip Gloss Možda vas zanima Clinique je svoj ultra popularni ruž Black Honey napravio i kao sjajilo za usne - stvar je postala viralna Rubrika Beauty Beauty

Puno je fanova ovog proizvoda. Na TikToku hashtag #clarinslipstain ima debelo više od milijun pregleda. Jedna od korisnica je rekla kako "ne može vjerovati koliko je otporan na preslikavanje" dok je druga recenzentica, čija objava ima 364 tisuća pregleda napisala da je "konačno našla boju koja na usnama ostaje cijeli dan". Pa ima još i drugih koji su ovo sjajilo isprobali i koji govore kako je "trajnije od bilo kojeg ruža" i kako se "uopće ne osjeća na usnama"

 | Autor: @clarinsofficial @clarinsofficial

Očito Clarins Water Lip Stain zaslužuje ući u našu kozmetičku torbicu. Da bi se to dogodilo, moramo izdvojiti, 23,90 eura, kako smo vidjeli na notino.hr gdje je dostupno i pet nijansi iz palete: Candy Water, Rose Water, Red Water, Deep Red i Violet Water.

Photo: @clarinsofficial

Komentari 0