Beauty 01. ožujka 2021.

Vrijeme je da se malo razveselite - poklanjamo čak tri divna parfema

Shutterstock.
Powered by:
  • Osnaživanje žena nikad nije bilo važnije, a jedan od pionira među beauty brendovima već se godinama ističe po tom pitanju
  • Više od 130 godina Avon svojim proizvodima, djelovanjima i kampanjama nastoji osnažiti žene i potaknuti pozitivne promjene u njihovim životima
  • Uoči 135. rođendana ova beauty kompanija predstavila je nov, drugačiji i odvažni identitet u sklopu humanitarne kampanje #WatchMeNow, a poziva i tebe da se pridružiš

Volimo brendove koji su drukčiji, koji inspiriraju i pružaju mnogo više od onoga što jesu. Jedan od njih apsolutno je Avon koji već desetljećima stavlja žene i njihov uspjeh na prvo mjesto, potiče ih na pozitivne promjene i nastoji ih osnažiti u svijetu u kojem i dalje vlada spolna nejednakost. Nažalost, diskriminacija i ograničavajući stereotipi i dalje su prisutni u društvu - u zdravstvu, obrazovanju, političkoj zastupljenosti i ekonomskom pogledu - muškarci i dalje "bolje prolaze" od žena koje se nerijetko suočavaju s lošijim ishodima kad je riječ o uspjehu. Još uvijek živimo u svijetu u kojem se ženski glas ne čuje dovoljno, a Avon želi to promijeniti. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Avon kakav još niste vidjeli

Upravo zato Avon okreće još jednu stranicu u svojoj dugogodišnjoj priči, a novo poglavlje je više nego inspirativno. Kampanjom #WatchMeNow Avon želi naglasiti povijesnu baštinu kompanije koja brine i bori se za ono što je važno pružajući mogućnost ženama da zarađuju pod vlastitim uvjetima i podržavajući humanitarne borbe protiv raka dojke i nasilja nad ženama. Kampanja poziva na ekonomsko osnaživanje i slobodu zarade, pravo na siguran i zdrav život, na promjene u uvjerenjima, sustavima i statusima koji ograničavaju potencijal. I naposljetku, poziva na dostupnost najboljih kozmetičkih inovacija svima, a ne samo nekolicini.
Zato i želi da se čuju priče žena koje se inače ne čuju - naoko svakodnevne, ali u srži osnažujuće, inspirativne i pobjedničke. 

Ono što ovu kampanju čini posebnom je to što izaziva stereotipe i podržava žene da izraze svoju ljepotu onako kako je same doživljavaju. Za Avon, ljepota je mogućnost izraziti svoju individualnost, stvarati vlastita pravila i živjeti život pod vlastitim uvjetima. Ovom kampanjom Avon poručuje:

Ne postoje pravila koja treba slijediti,

ti biraš što je lijepo.

Doniraj svoju priču za humanitarne ciljeve

Kampanjom #WatchMeNow Avon želi da se glas svake osobe čuje, da se podijeli njihova priča i da se svaka osoba osjeća slobodnom izraziti se na svoj način, osnažiti se i kreirati bolji život za sebe i svoju obitelj. 

"Danas diljem svijeta postoje milijuni Avonovih predstavnica i korisnika Avona. Želimo proslaviti svaki njihov glas. Svaku pojedinu osobu koja je dio naše globalne zajednice. Želimo proslaviti njih i njihove priče. Želimo probuditi osjećaj ponosa u svakome od nas, koji smo savladali poteškoće, pronašli način kako postati bolje osobe, pronašli sreću, borili se za ono što želimo", poručuju iz Avona. 

 | Autor: Avon Avon

Da bi to postigli, kreirali su najveću svjetsku digitalnu galeriju priča kako bi svima pokazali da su žene snažne, hrabre i moćne i da ih nikada ne treba podcjenjivati. 

"Dijeljenjem naših priča, prisjećamo se puta kojim smo prošli i cijenimo ono što nas na putu još uvijek čeka. Nadahnjujemo druge kako bi nam se pridružili u našem uspjehu. Danas. I sutra."

Zato pozivamo i tebe da se pridružiš pokretu #mojapričajevažna i budeš nadahnuće i inspiracija za sve nas. Podijeli svoju priču OVDJE i njome nadahni druge te ujedno budi dio humanitarne akcije jer za svaku podijeljenu priču Avon donira jedan dolar humanitarnim ciljevima za podršku ženama. Cilj kampanje je prikupiti i proslaviti milijun priča iz cijelog svijeta - priča o pokušajima, svladavanju prepreka i velikim uspjesima. Zato doniraj svoju #WatchMeNow priču, inspiriraj druge i podrži kampanju. Podijeli priču koju želiš da svijet čuje. Još danas. 

 | Autor: Avon Avon

Osvoji parfem Her Story Love Inspires

Kako bi te potaknuo da ispričaš svoju priču i inspiriraš druge, Avon ti poklanja jedinstven i ženstven parfem Her Story Love Inspires, koji odiše senzualnim jasminom i opojnim irisom, na toploj bazi mirisnih tonova neodoljivo slatke praline.
Nakon što podijeliš svoju #WatchMeNow priču, posjeti #razveselise i odgovori na nagradno pitanje jer najkreativniji odgovor nagrađujemo ovim divnim mirisom! 

Sponzorirani sadržaj: missMIND za miss7

 

Komentari 0