Beauty

Ovo je nova boja za kosu koja vlada Internetom: "Vanilla Lilac"

Tražiš fora promjenu za jesen, a kosa ti je prva na popisu? Ovaj predivni trend trenutno vlada Internetom i mi smo oduševljene...

Gotovo svakog mjeseca otkrivamo neku novu trendi boju kose koja nas osvoji od prvog trena! Pripremi se za "Vanilla Lilac" - bajkovitu nijansu koja je u posljednje vrijeme pomela Instagram. Nježna kombinacija pastelno ljubičastih i svijetlo smeđih nijansa postala je odlična opcija za sve plavuše koje se žele poigrati sa svojim lookom i promijeniti nijansu kose u rane jesenske dane. 

Možda vas zanima 5 maski za kosu koje možeš lako i brzo sama napraviti Rubrika Beauty Beauty
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Chris Weber Mirlach (@chrisweberhair)

Ovaj je look super jednostavno postići! Sve što frizer treba napraviti jest posvijetliti nekoliko prvih pramenova koji uokviruju lice sprijeda, prije nego što se nanosi svijetla boja lavande od sredine ka krajevima kose.

Možda je najbolje da iskoristiš Instagram fotke kao primjer kad odlaziš frizeru! Znamo da svi trenutno pričaju o "toasted coconutu"  i "root beeru", ali možda ti ipak ne daju dovoljno boje i promjene za kojom žudiš.

Možda vas zanima 3 beauty trenda koja su službeno out za jesen 2018. Rubrika Beauty Beauty
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Chris Weber Mirlach (@chrisweberhair)

Vanilla Lilac se može postići i na plavoj, ali i na smeđoj kosi. Ono što frizer treba pažljivo napraviti jest prilagoditi posvjetljivač za kosu i prijelaze na tvojoj nijansi kose. Idealna nijansa za jesenske dane, a i savršeno će se slagati sa svim onim divnim pletivom koje smo izvadile iz ormara...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Chris Weber Mirlach (@chrisweberhair)

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0