Beauty

Ovo je najbolji highlighter koji sam ikad imala

Jesi li ikada imala ruž, maskaru ili neki drugi proizvod koji je ostavljao bez teksta jednako i žene i muškarce, a da nije crveni ruž? Ja sam otkrila takav highlihter

Nisam ovisnica o šminki iako u kozmetičkoj torbici imam impozantan broj ruževa čudnih boja. Trendove pratim, ali i rijetko primjenjujem; i kao make up klasičarka ne koristim ni sve fensi sjajne beauty pomagače za strobing, konturiranje i druge moderne tehnike šminkanja. Ipak, bez jednog proizvoda ne bih mogla izaći iz kuće, to je - highlighter! 

Nosim ga i u no make up varijanti, i prije odlaska u teretanu na očišćenu kožu, skoro da spavam s njim. I da, većina cura je oduševljena mojim "predobrim highlighterom", a muškarci, prijatelji, tata, brat kažu da je baš krasna ta "šminka na lici koja izgleda kao da sam se malo uznojila, ali ne zapravo". Uglavnom, riječ je o NYX Cosmetics Duo Chromatic Illuminating highlighteru u kamenu koji nosi nazivn "duo", jer se sastoji od dva elementa, točnije dva pigmenta (baza i kromatski završetak).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Deranja (@kristinaaderanjaa) on

Ono što je fascinantno kod ovog highlightera je što je toliko ispigmentiran, toliko bogate boje, toliko sjajan, toliko postojan. Ako si fan bogatog sjaja na jagodicama i to bez šljokica, ovaj highlighter je  dobar izbor, a i ulazi u dobar cjenovni rang. Cijena mu je 74 kune za 6 grama, što je doista povoljno (jedna kutijica mi traje pola godine, a svaki dan ga nanosim više puta pa je to stvarno superkonomično pakiranje). I sad ono najzanimljivije - boje. Specifičnost ove linije NYX-ovih highlighera je što imaju i super zanimljive nijanse još boljih imena (ako si i ti osoba koju maštovito ime beauty proizvoda može natjerati na kupnju, onda me razumiješ). Moj favorit su Lavander Steel i Snow Rose, a ima sveukupno pet nijansi (boja Synthetica je trenutno na sniženju).

Možda vas zanima Ovih 5 beauty proizvoda na tajnom su zadatku. I oduševljene smo njihovom novom ulogom! Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Lavander Steel i Snow Rose

Lavander Steel je baš prava sjajna boja lavande koja jednako dobro izgleda i na osunčanom i na neosunčanom tenu, dok Snow Rose ipak ima umjereniji sjaj. Ako si ljubiteljica intenzivnog sjaja koji se cijeli dan zadržava na licu, i nije ti strano kršiti norme strobinga (ja ponekad kistom prijeđem i po cijelom licu - no, s ovim oprezno, jer može biti prenapadno koliko je sjajan), NYX-ovi highlighteri u kamenu su odličan odabir!

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0