Beauty

Ovih 5 beauty proizvoda na tajnom su zadatku. I oduševljene smo njihovom novom ulogom!

Dezić, na primjer, sprječava žuljeve, no samo je jedan od kozmetičkih proizvoda koje možeš koristiti na više (i to neočekivanih) načina!

Kao što naše bake uvijek pronađu lijek u kućnim zalihama namirnica i potrepština, tako su i istraživači pronašli skrivene namjene u beauty proizvodima. Vjerujemo kako ih sigurno imaš pri ruci i da ih svakodnevno upotrebljavaš. Zbog toga ćeš se posebno iznenaditi kada čuješ za što još može poslužiti, primjerice, crveni ruž, dezić, puder u prahu...

Možda vas zanima Ove beauty proizvode bi trebala držati u hladnjaku Rubrika Beauty Beauty

1. Dezodorans

Dezići su nam doista sastavni dio života. Vjerujemo da ne postoji djevojka koja nema barem jedan u kozmetičkoj torbici, a kad čuješ za što ti može poslužiti, možda kupiš koji i za ovu posebnu namjenu. Dezići, zapravo, sprječavaju nastanak žuljeva, vjerovala ili ne! Prije nošenja nove obuće ili ako te čeka cjelodnevno hodanje, našpricaj stopala (posebice pete) dezićem i nećeš imati brige zbog žuljeva.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

2. Highlighter

Postoje brojni načini i tretmani za povećanje usana, a jedan od njih krije se među tvojom šminkom. Želiš li postići vizualno veće i punije usne, nakon što staviš željeni ruž, nanesi highlighter na takozvani Kupidonov luk (dio iznad gornje usne) i na sredinu usana. Odmah ćeš primijetiti efekt highlightera. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

3. Crveni ruž

Crveni ruž je crveni ruž. Svi ga imamo, zar ne? Osim što čini da izgledaš jako lijepo i privlačno, može ti pomoći i da sakriješ tetovažu. Da, znamo da se nisi tetovirala kako bi to skrivala, ali nikada se ne zna kada ćeš ju poželjeti ili morati sakriti. Zbog toga je dobro znati ovo. Nakon što je prekriješ crvenim ružem, nanesi na nju korektor i puder - i u trenu će postati nevidljiva!

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

4. Puder u prahu

Obožavamo puder u prahu jer uklanja suvišnu masnoću na koži i daje joj prirodan i predivan izgled, a, čini se, može nam pomoći i u produljenju trepavica. Prije nanošenja maskare potrebno je nanijeti puder u prahu na trepavice, koje će izgledati duže i voluminoznije. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Možda vas zanima Genijalan trik za produljenje vijeka trajanja maskare Rubrika Beauty Beauty

5. Vazelin

Vazelin je poznat po tome da pomaže u mnogobrojnim "kozmetičkim situacijama", ali manje je poznata njegova svrha u produljenju trajanja parfema. Kako bi se miris tvog parfema što duže zadržao na koži, dovoljno je na vrat namazati malo vazelina, koji će "zarobiti" parfem i tako ćeš mirisati duže. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0