Beauty

Ovo će možda biti najbolji drogerijski losion za tijelo koji si imala. Košta samo 4 eura - ako ga ne kupiš kod nas!

  • Ako to zimi volimo zanemariti (što ne bismo trebale), sad je vrijeme da se posvetimo njezi tijela
  • Suha, "krokodilska" koža doista ne izgleda lijepo kad odbacimo najlonke i skratimo rukave
  • Perutavu, peckavu i isušenu kožu ovaj će losion riješiti vrlo brzo i učinkovito - bit će možda najbolji koji si imala i vrijedi ga iskušati. Sigurno je pri vrhu top liste najboljih losiona za tijelo i dobre vrijednosti za novac
  • Pročitaj također: Kultna krema koju žene obožavaju od 1930-ih dobila je dvije nove verzije - za lice i tijelo

Naravno da smo se jako razveselili proljeću i odijevanju laganije garderobe, no prije nego što se razodjenemo našoj bi koži jaaako godila dodatna doza njege. Znaš, o čemu pričamo, zar ne? O ljuskavim potkoljenicama i hrapavim nadlakticama, kao da smo zimu proveli umočeni u sol i na dalmatinskoj buri, i sušili se poput pršuta. Hladan zimski zrak vani, suhi ugrijan zrak u kući i, ruku na srce, vlastiti nemar da cijele zime nanosimo kreme i losione na tijelo onako redovito kao ljeti, učinili su svoje.

Zato naše tijelo zaslužuje ubrzanu kuru za oporavak suhe kože hranjivim losionima s umirujućim sastojcima. Nekima ćemo to postići brže i lakše, nekima sporije, no poanta jest da nam za to ne treba skup proizvod - ovaj drogerijski losion pravi je melem ne samo za osjetljivu i isušenu kožu, već i za onu sklonu neurodermitisu.

 | Autor: Instagram @mixa.hrvatska Instagram @mixa.hrvatska

Mixa Panthenol Comfort balzam za tijelo jako učinkovito obnavlja suhu kožu čineći je baršunasto mekom. Naneseš li ga nakon tuširanja u samo nekoliko sekundi će tvoja nadražena koža osjetiti olakšanje. Peckanje, zatezanje, svrbež mogu nakon jednog nanošenja nestati na čak 24 sata. Za skeptike i ako ti je koža u vrlo lošem stanju: možda će trebati nekoliko dana primjene da bi ostajala tako dobro nahranjena nakon nanošenja.

 | Autor: Mixa Mixa

Za posebno njegujući učinak zaslužna su dva sastojka: pantenol regenerira kožu i jača prirodni lipidni film kože i zaštitnu barijeru kože. S druge strane, biljni glicerin osigurava dugotrajnu vlažnost koja je tako važna. Osjetljiva koža se intenzivno hidratizira i dobiva zaštitni štit od vanjskih nadražujućih čimbenika. Losion nije namijenjen samo suhoj koži već pomaže i kod one sklone neurodermitisu - formula bez mirisa čak je certificirana od strane Europskog centra za istraživanje alergija.

Možda vas zanima Kultna krema koju žene obožavaju od 1930-ih dobila je dvije nove verzije - za lice i tijelo Rubrika Beauty Beauty

Ako želiš još intenzivniju njegu, uz losion možeš koristiti i Mixa kremu za umirivanje kože Panthenol Comfort. S brzo upijajućom i nježnom teksturom napravljenom od regenerirajućeg pantenola te Omega 6 i 9, krema osigurava vlažnost do 48 sati! Rezultat je podatna i zaglađena koža, spremna za proljetnu sezonu.

 | Autor: Mixa Mixa

Eh, a sad cijena... Za ovakvo čudo cijena od 4 eura je stvarno niska i takva je recimo na njemačkom Amazonu, čak i nekoliko centi niža. Tad je, je doduše, riječ o bočici od 250 mililitara, ali je cijena i apsolutno niža. Kod nas smo pronašli samo veća pakiranja, od 400 mililitara pa tako ovaj losion za tijelo na stranici bazar.hr košta 7,49 eura, a na lijepa.hr 8,76 eura što je po mililitru skuplje, ali i po toj cijeni bismo preporučili ovaj proizvod. 

 

Photo: Instagram @mixa.hrvatska

Komentari 0