Beauty

Ove manikure na kratkim noktima su tako lijepe da se odričemo ekstenzija!

Ne, dugi nokti, umjetni ili prirodni, nikako ne moraju biti sinonim lijepe manikure i njegovanih ruku. Neke žene jednostavno ne vole duge nokte pa ih ni ne nose. Nespretni su im, ne sviđaju im se, ne troši im se vrijeme i novac na njihovo odžavanje..., svejedno što je razlog. No to ne znači da sa svojim, uredno i kratko odrezanim noktima nisu kandidatkinje za lijepu manikuru.

Prirodni nokti mogu biti jednako lijepo "platno" za oslikavanje kao i dugi, bez obzira jesi li minimalistica ili voliš ekstravagantni nail art. Vjerujemo da ćeš između ovih 10 prijedloga pronaći manikuru koja ti se sviđa...

manikura kao s uljem za usne Možda vas zanima Sjajna i prozirna manikura, poput ulja na usnama, najnoviji je trend uređivanja noktiju Rubrika Beauty Beauty

Mlječni nokti s delikatnim cvjetićima

Kad govorimo o ukrašavanju noktiju, cvjetni uzorak je uvijek dobra opcija. Ove diskretne tratinčice uz rubove nokta kao stvorene su za "čist" izgled, posebno u kombinaciji lakova mliječnih boja. 

Ombré u duginim bojama

Ako se želiš na zabavan način poigrati s bojama, ovaj dugin ombré je stvoren za to. Možda na prvi pogled dizajn izgleda jednostavan, ali nije. Na svakom su noktu dvije boje pomno pomiješane tako da se stvori ombré efekt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by peachi nails (@peachinails)

Obožavamo lubenice

Lubenice nisu samo obožavano ljetno voće već i jedan od najvrućih trendova u manikuri. Osim velike popularnosti koju uživa, ovaj konkretni dizajn je kao stvoren baš za kratke nokte čiji prirodan oblik na vrhu dobro dočarava koru lubenice. 

Apstraktna umjetnost

Ovaj dizajn nokte koristi kao slikarsko platno na kojem nastaje stvarno posebna slika. Evo ideje kako se poigrati s bojama, potezima kista, pa čak i mrljama zlatnih listića ili folije. I nema grešaka jer je svaki pojedinačni nokat napravljen je da bude drugačiji.

Točka, točka, točkica

Crne i bijele točkice već su tradicionalan uzorak, pa i na noktima, ali ljeto je, treba nam nešto odvažnije i šarenije. Na primjer različite nijanse plave koja dočarava more i jato zlatnih ribica koje su razbacane po noktima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Tran (@amyytran)

Neonski šareno

Naravno da sve vesele i upadljive boje vrište "ljeto!" s noktiju no ne moramo ih cijele obojiti u neonske boje. Evo ideje kako ih upotrijebiti na umjereniji način: stavi za podlogu neki nude lak, a zatim u negativu iscrtaj šare u neonskim bojama. 

Žele od crnog grožđa

Želeasti lakovi savršeni su za kratke nokte jer stvaraju suptilan, ali zabavan učinak. Budite kreativna i pomiješaj lakove u boji bobičastog voća, za sočan i primamljiv izgled. Sa ili bez ovih srebrnih mrljica za ukras. 

Obrnuta francuska manikura

Francuska manikura na kratkim noktima uvijek djeluje jednostavno i... tako francuski. Ako je želiš začiniti, isprobajte obrnutu verziju koja ističe unutarnju krivulju nokta. Za ovaj uzorak svakako radije odaberi nude, a ne ružičasti lak za bazu i bijeli za crtu. 

Sedef i zlato

Maksimalistice, pozor! Ovo je manikura koja ne može proći nezamijećeno uz sav taj sjaj zlata i sedefa. No za stvoriti ovakav dizajn nam treba malo više truda i mirna ruka za iscrtavanje ovih zlatnih naglasaka. 

nude manikura Možda vas zanima Nude nokti nikad ne izlaze iz mode - ovih 14 manikura izgledat će predivno u svakoj prilici Rubrika Beauty Beauty

Mala srca

Jednostavna i slatka manikura, a opet očaravajuća - srca su uvijek vrlo šarmantan uzorak. Ovakav nepravilan dizajn može se stvoriti i s drugim uzorcima poput cvjetića, oblaka, smajlića... I uvijek je fora.

Photo: Instagram@peachinails

Komentari 0