Beauty

Ove jeseni obožavamo mistične motive s dozom futurizma, a nosit ćemo ih na svemu, od odjeće do manikure

  • S dolaskom svakog novog godišnjeg doba, dolaze nam i modni te beauty trendovi koji će tim razdobljem vladati 
  • Jedan od tih trendova je i onaj koji naginje futurizmu, a u sebi ima i dozu mističnosti
  • Veliku ulogu u svemu tome imaju i boje poput zagasito plave i zelene, bordo, tamnoljubičaste, narančaste i slično 

Prvi jesenski dani koje smo svi jedva dočekali, obilježeni su analiziranjem modnih i beauty trendova u kojima ćemo uživati tijekom narednih mjeseci. Za početak ćemo se, baš kao i svake godine, u hladnim jesenskim danima, okrenuti upravo suprotnim nijansama - onim toplima i to u tamnijim tonovima što će nam stvarati vizualni dojam topline. Ovdje prvenstveno mislimo na strastvene nijanse crvene među kojima se nalazi i bordo koja je, još u kasno ljeto, proglašena it bojom jeseni, ali i na narančastu, maslinasto zelenu, mističnu ljubičastu i slične. 

Osim što nam ova jesen donosi mnoštvo topline u obliku boja, donosi nam i mističnost kroz koju ćemo naginjati futurizmu. Naime, promatrajući najnovije kolekcije koje su ove godine prikazane na svjetski poznatim modnim pistama od New Yorka preko Londona do Milana, uočili smo mnoštvo odvažnih silueta, asimetričnih krojeva, predimenzioniranog nakita, tamnijih i metalik nijansi te drugih motiva koji nas asociraju na neke druge, mistične svjetove, a koje itekako želimo prenijeti u ovaj naš. 

 | Autor: Pexels/Qamar Rehman Pexels/Qamar Rehman Foto: Pexels/Qamar Rehman

 | Autor: Unsplash/Jennifer Marquez Unsplash/Jennifer Marquez Foto: Unsplash/Jennifer Marquez

No, mistični trendovi se ne zaustavljaju samo na modi već se, ove godine, prenose i na manikure. Tako će, u narednom razdoblju, naše nokte krasiti misteriozne i bogate crvene, zelene, plave, ljubičaste i narančaste u zagasitim, jesenskim tonovima. Sve ove nijanse pronaći ćemo na jednoj adresi - Jana Nails i to u novoj Cosmic Sands kolekciji koja donosi mističnu čaroliju svemira i ljepotu beskrajnih pustinjskih prostranstava.

 | Autor:

Svaka od ovih nijansi sa sobom donosi dozu luksuza, vodeći nas u skrivene svjetove kozmičke elegancije. Upoznaj apsolutne must-have boje ove jeseni:

Lunar Dust

Zagasita sivo-plava nijansa inspirirana pustinjskom olujom pod mjesečevim svjetlom. Lunar Dust je savršena nijansa za minimalističke kombinacije s dozom futurističke elegancije. Idealna za one koji vole suptilnu ljepotu.

Teal Tide

Mješavina zagasite plave i zelene koja evocira maglovite dubine svemirskog mora i tajanstvene, pustinjske plave zore. Idealna nijansa za one koji žele dodati dašak tajanstvenog šarma i svemirske mistike svojim noktima u jesenskoj sezoni.

Eclipse Veil

Tamnoljubičasta nijansa s dodirom tame, koja podsjeća na tajanstvenost potpune pomrčine. Eclipse Veil je savršena za dramatične i smjele kombinacije, idealna za večernje prilike kada želite ostaviti dojam.

 | Autor:

Solar Flare

Strastvena narančasto-koraljna nijansa koja blista poput solarnog sjaja na horizontu. Solar Flare donosi energiju i toplinu svakom look-u, idealna za one koji žele unijeti dašak živahnosti i optimizma u jesen. Savršena za stvaranje upečatljivih kreacija i dodavanje intenziteta svakodnevnim kombinacijama.

Star Moss

Maslinasto-zelena boja inspirirana bogatstvom mahovine obasjane svjetlom zvijezda. Star Moss donosi jedinstvenu mješavinu zemljanih, pustinjskih tonova s notama tajanstvene elegancije. Unosi svježinu i neočekivanu profinjenost u jesenske kombinacije, idealna za one koji vole prirodne tonove s modernim twistom.

Deep Crimson

Duboka crvena boja koja evocira snagu i strast, idealna za one koji žele naglasiti svoju odvažnost. Inspirirana tajanstvenim, beskonačnim prostranstvima svemira, ova nijansa savršeno se uklapa u jesenski vibe, bilo da se radi o poslovnim kombinacijama ili večernjim izlascima.

 | Autor:

Desert Blush

Zagasita boja s nijansom ružičaste, inspirirana pješčanim dinama u zoru. Desert Blush unosi suptilnu eleganciju i toplinu u svaki look. Savršeno paše uz sve tonove kože, idealna je za one koji preferiraju nježnije i zagasite nijanse.

Wine Oasis

Ova bogata bordo nijansa evocira crveni, daleki planet prekriven tajanstvenim slojem svjetlosti i misterioznih dubina. Wine Oasis spaja sofisticiranost crnog vina s dubokim tonovima crvene, donoseći dozu kozmičke elegancije i dramatične ljepote u svaki jesenski look. Must-have nijansa za jesen, savršena za svečane prilike ili za unijeti dozu luksuza u svakodnevicu.

Svaku od ovih Cosmic Sands nijansi (iako je teško odlučiti se samo na jednu), potraži u Jana Nails web shopu, a za ekskluzivne beauty savjete i dozu inspiracije, zaprati Jana Nails TikTok, Facebook i Instagram profile. 

Photo: Unsplash/Chalo Garcia

Komentari 0