Beauty

Ove frizure idealne su za nošenje ispod kape

Ako ti je dosadila klasična frizura ispod vunene kape ili šešira, mi ti donosimo par ideja kako osvježiti svoj izgled

Sigurno se i tebi dogodilo da si imala prekrasnu frizuru, ali nakon nošenja kape ona više nije imala ni forme ni saja. Mnoge od nas muku muče s odabirom frizura kad krenu hladniji dani i nošenje kapa je neizostavno. No, kao i inače, na društvenim mrežama smo dobile inspiraciju kako osvježiti svoj look i poigrati se s kosom. 

Jedna od frizura s kojom ne možeš pogriješiti je niska punđa, koja je ujedno i naš favorit. Ona je odličan izbor jer kosa ostaje skupljena i nepromijenjena nakon skidanja kape. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donna Lugonja Petković (@donna.bombonna) on

Lagani valovi u kosi daju romantičan i opušten izgled koji se vrlo jednostavno napravi uz pomoć uvijača ili pegle za kosu. Ne moraš se zamarati i raditi valove od korijena kose jer će ih kapa spljoštiti, već je dovoljno od polovice dužine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucija Kontic (@gingerellica) on

Možda vas zanima S ovim frizurama izdržat ćeš 6 dana bez pranja kose! Javi kako je prošlo... Rubrika Beauty Beauty

Kosa skupljena u niski rep vrlo je jednostavna, a opet se možeš poigrati s vezanjem pa tako rep vezati maramom. Ova je frizura, kao i niska punđa, jako zahvalna jer i nakon nošenja kape frizura ostaje postojana. A ako se ipak želi udaljiti malo od klasike, slobodno izvuci dva pramena na lice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Željka Molnar (@lia_stazia) on

Pletenica, bila klasična ili riblja kost, uvijek nam je spas za bad hair day. Ona spašava stvar kad ne stižemo oprati kosu ili ako želimo samo neku malu promjenu. Pletenica koja izviruje ispod kape omiljena je frizura brojnih trendseterica, a gotova je u trenu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T A T J A N A D R M A C H (@tatjanadrmach) on

Photo: Instagram/Ormarija

Komentari 0