Beauty

Ove 3 pristupačne drogerijske maskare imaju najbolju preporuku: Francuskinje ih obožavaju

  • Neki su je već pronašli, drugi još traže: savršenu maskaru. Još ako nije po vrtoglavo visokoj cijeni, nitko sretniji od nas
  • U potrazi za idealnom maskarom, vrijedi proširiti svoje horizont, čak do Francuske ako je potrebno! 
  • Tri su maskare posebno popularne kod stilski osviještenih Francuskinja, a čak im je i cijena OK

Nepokolebljiv smisao za modu, graciozna elegancija i zavodljiv izgled. Svatko tko je ikada prošetao ulicama Pariza, šetao Promenade des Anglais u Nici ili šetao obalom Saône u Lyonu, primijetit će da Francuskinje imaju snažan osjećaj za stil na kojem im zavidi ostatak svijeta. 

Ali, ne brini – barem kada je riječ o zavodljivim pogledima, odnosno prekrasno istaknutim očima, postoje neki savjeti i trikovi koje možemo naučiti od njih. Kako bi im trepavice izgledale što voluminoznije i duže, Francuskinje koriste vrlo specifične maskare. A ono najbolje: mogu se nabaviti po sasvim pristojnoj cijeni. Otkrit ćemo ti koje maskare često koriste Francuskinje. 

 | Autor: Instagram @maralafontan Instagram @maralafontan

1. Volume Million Lashes maskara, L'Oréal Paris

„Najbolja maskara na svijetu“: Ovu obećavajuću titulu su francuski beauty mediji dodijelili maskari Volume Million Lashes iz L'Oréala Paris. Prije toga su anketirali 60 milijuna potrošača koji su testirali 10 različitih maskara za volumen. Rezultat: maskara Million Lashes pokazala se najboljom u usporedbi! Iznad svega impresionirala je svojim jakim prekrivanjem, postojanošću i volumenom koji ostavlja trepavicama i od kojeg zastaje dah. Još jedan plus: ne moraš čak ni posegnuti duboko u džep kako bi nabavila „najbolju maskaru na svijet“ - dapače, možeš je kupiti za samo 11,90 eura, u dm-u na primjer.  

 | Autor: PR PR Foto: PR, Volume Million Lashes maskara, L'Oréal Paris

2. Lash Sensational Sky High maskara, Maybelline New York

Ova je maskara definitivno glavni dio francuske ženske kozmetičke torbice: The Lash Sensational Sky High Mascara iz Maybelline New York najprodavaniji je kozmetički proizvod na Amazonu u Francuskoj. I to nije nikakvo čudo - zahvaljujući svojim iznimno finim vlaknima i Tower Flex četkici, maskara ne samo da čini trepavice iznimno voluminoznima, nego ih i vizualno znatno produljuje. Popularna maskara dostupna je u različitim bojama, a boja Burgundy Haze najpopularnija je među Francuskinjama. Riječ je o suptilnoj nijansi smeđe s crvenkastom nijansom koja idealno pristaje uz osunčanu kožu ili tamniji ten. Sky High maskara ne osvaja samo kvalitetom: ona je i apsolutno povoljna u pogledu cijene, košta 8,90  eura u dm-u!

 | Autor: PR PR Foto: PR, Lash Sensational Sky High maskara, Maybelline New York

Možda vas zanima Isprobala sam novu viralnu maskaru koja radi sve! Istovremeno uvija, daje volumen, ali i njeguje, evo dojmova Rubrika Beauty Beauty

3. Call Me Queen maskara, Essence

Mali novac za veliki učinak - to obećava maskara Call Me Queen iz Essencea koja bi trepavicama trebala dati efekt umjetnih trepavica zahvaljujući inovativnoj četkici od elastomera. S ovom maskarom zajamčen je dramatičan izgled očiju! Čini se da Francuskinje također jako cijene proizvod za uljepšavanje: jedan poznati beuaty francuski časopis proglasio je ovu maskaru jednom od 10 najboljih maskara za manje od 10 eura. Naime, cijena Call Me Queen maskare je nenadmašna - dostupna je u najbližoj drogeriji , dm-u npr. za 4,20 eura.

 | Autor: PR PR Foto: PR, Call Me Queen maskara, Essence

Možda vas zanima Vodootporna maskara koja će izdržati i cjelodnevno kupanje! Bez žrtvovanja volumena i duljine trepavica Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @maralafontan

Komentari 0