Beauty

Isprobala sam novu viralnu maskaru koja radi sve! Istovremeno uvija, daje volumen, ali i njeguje, evo dojmova

  • Niti jedan make up look nije potpun bez dobre maskare, a ona nam od srednjoškolskih dana postaje nezaobilazni dio kozmetičke torbice
  • Moje ravne trepavice trebaju zaista posebnu maksaru kako bi se uvile, a istovremeno imale željeni volumen
  • Isprobala sam viranu Maybelline New York Firework maskaru, evo kako mi se svidjela

 

Nema te veze u svijetu make upa koja je toliko snažna kao ona žene i njezine maskare. Maskara je obično prvi komad šminke koji počnemo koristiti još u tinejdžerskim danima, koristimo ju za baš svaki make up look, bilo da je casual ili idemo na neki iznimno ekskluzivni event. Maskaru koriste zvijezde, djevojčice, sve više i muškarci, a obično svatko od nas ima jednu omiljenu od koje se ne odvaja. Za mene je THE maskara Maybelline New York Sky High maskara, koristim ju otkako se pojavila na tržištu i ništa ju ne može zamijeniti. Taj intenzivan pogleda uz savršene trepavice nijedna druga maskara nije mogla postići, a nakon nekog vremena sam prestala i isprobavati nove maskare jer jednostavno nije bilo smisla - ja sam svog favorita već našla. 

 | Autor: missMIND missMIND

Tako je naša ljubav trajala godinama dok jednog dana, skrolajući po TikToku, nisam naišla na novu Maybelline New York Firework maskaru. Na društvenim mrežama su se u zadnje vrijeme pojavile razne maskare, neke su čak izazvale kontroverze, no niti jednu nisam bila spremna probati - jer ipak se ništa ne može usporediti s mojom ljubljenom Sky High maskarom. Ipak, Maybelline New York Firework maskara postala je toliko viralna i imala je ono nešto zbog čega sam ju odlučila isprobati, a budimo iskreni, privukla me i činjenica da je zaštitno lice maskare Emily Ratajkowski. 

 | Autor: missMIND missMIND

Uvijanje, volumen i njega u jednoj maskari?

Maybelline New York Firework maskaru sam najprije dobro istražila online kako bi znala što očekivati - garantira visoku pigmentiranost, trajnost, definiranje, volumen i uvijanje u jednom. Ono što ju izdvaja od drugih maskara je i to što sadrži provitamin B5 koji hrani trepavice, a najviše me zainteresirala nova SuperSpark™ četkica koja zahvaća svaku trepavicu i obavija ju teksturom od korijena do vrha. Obožavam Maybelline New York maskare upravo zbog fleksibilnih četkica, a sada je došlo vrijeme i da isprobam i ovu najnoviju.

 | Autor: missMIND missMIND

U jednom sam danu odlučila testirati sve od moći uvijanja i trajnosti do pigmentiranosti, pa sam ujutro prije posla odradila svoj standardni make up i nanijela maskaru Maybelline New York Firework najprije na jedno oko da mogu usporediti efekt. Samo jedan sloj maskare bio je dovoljan da se make up potpuno transformira, a oči budu neprepoznatljive - što možeš vidjeti i na fotki. Završila sam šminkanje i drugog oka, a SuperSpark™ četkica uistinu je tako fleksibilna i zahvaća baš svaku trepavicu. Htjela bih istaknuti i samu teksturu maskare koja je poprilično gelasta i tako lako klizi po trepavicama - bez grudanja! 

Dostojan nasljednik omiljene Maybelline New York Sky High maskare

Moje su trepavice poprilično ravne, pa je potrebna stvarno dobra maskara da ih uvije, no obično to znači da mi trebaju dvije maskare ako želim da trepavice budu i punog volumena. S Maybelline New York Sky High maskarom nisam imala taj problem, no isto tako nisam zamislila da će postojati maskara koja će moje ravne trepavice još lakše uviti i koja će im u jednom sloju dati takav volumen. Nakon ovog početnog oduševljenja nosila sam maskaru cijeli dan, a kada sam došla doma, trepavice su i dalje bile jednako bujne i jednako uvijene. Jedva sam čekala isprobati ju i uz neki svečaniji look!

 | Autor: missMIND missMIND

Budući da Maybelline New York Firework maskara sadrži provitamin B5 koji osigurava da trepavice budu nahranjene i ojačane, jedva čekam vidjeti i dugotrajne rezultate. Za sada samo mogu reći da se polako trebam oprostiti od Maybelline New York Sky High maskare jer je Maybelline New York Firework moj novi favorit i dostojan nasljednik. 

Photo: missMIND

Komentari 0