Beauty
Kate Beckinsale

Ovakav plavi bob i mi priželjkujemo! Kate Beckinsale izgleda neprepoznatljivo s novom frizurom

  • Kate Beckinsale odlučila je promijeniti izgled pa je napravila bob frizuru 
  • Promjena je toliko drastična, da je doslovno nismo prepoznali na prvi pogled
  • Osim najkraće frizure s kojom se ikada vidjeli, promijenila je i boju kose – u plavu! 

Kate Bakinsale, zvijezda 'Underworlda', jednostavno nikada nije izgledala toliko cool, što je prilično impresivno, s obzirom na to da cijelo vrijeme izgleda cool. U krajnjoj liniji, nosila je odjevnu kombinaciju Playboyeve zečice na vlastitom 50. rođendanu, a kod Leonarda DiCaprija pojavila se s golemim draguljem koji joj je visio o struku.

Beckinsale nije samo debitirala s najkraćom frizurom koju smo ikada vidjeli, nego i s potpuno novom bojom. Pridružila se Rihanni, Kim Kardashian, Seleni Gomez i Keke Palmer, jer je, poput njih, svoje dugačke smeđe uvojke zamijenila svijetlom toplom plavom bojom. Čini se kako će 2024. nedvojbeno biti godina medeno plave boje kose. A tu su i 'side bangs' ('šiške sa strane'), koje kao da potpisuje Beckinsale, koja je svoje nosila s razdjeljkom u stranu tek malo prekrivajući jedno oko, kao zimska izvedba Taylor Swift.

A tko je zaslužan za njezin svečani novi izgled? Bob glumice ošišao je i stilizirao Dimitris Giannetos, koji je poznat po svojim šokantnim transformacijama bob frizure (pogledaj 'pumpkin spice Italian bob' Meredith Duxbury).

Margot Robbie Možda vas zanima Margot Robbie nam je dala odličnu inspiraciju za party frizuru svojom verzijom visokog repa! Rubrika Beauty Beauty

„Željeli smo napraviti promjenu s Kate prije blagdanske sezone, pa zašto ne napraviti 'blob' ili plavi bob, koji ističe sve njezine lijepe crte lica?“, rekao je Giannetos u jednom intevjuu. „Kate ima takav ton kože da svaka boja može izgledati nevjerojatno na njoj - osobito topla i kremasta plava.“

Kako je stilizirao njenu novu frizuru? „Upotrijebio sam MoroccanOil prije nego što sam upotrijebio figaro kako bih stvorio opuštene valove, a zatim sam poprskao suhi šampon Moroccan Oil da završim i dam dodatnu teksturu frizuri“, kaže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jose Corella (@josecorella)

Slavni vizažist Jose Corella nadgledao je njen makeup, a odjeću je stilizirao stilist Gorge Villalpando. Na fotografijama sa Instagrama, Beckinsale nosi grimizni kostim s hlačama u kombinaciji s pripadajućim grudnjakom i cipelama koje su nekako potpuno iste nijanse kao njezin jarko crveni ruž. Uglavnom, sve u vezi ovog izgleda vrišti od razumijevanja što je bit u sezoni blagdana. 

Kate Middleton frizura Možda vas zanima Kate Middleton ošišala se na bob? Nosi kratke šiške? Ove frizure pretvaraju je u stilsku kameleonku Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @katebeckinsale

Komentari 0