Beauty 18. travnja 2022.

Ovaj trik za pranje kose savršen je za 'lijenčine' - sve je gotovo za nekoliko minuta

Trik za brzo pranje kose
shutterstock. Trik za brzo pranje kose
  • Nemaš vremena za pranje kose?
  • Onda evo genijalnog trika koji će sasvim pristojno oprati tvoju kosu 
  • Ovaj trik osigurat će ti svježu kosu u trenu

Mnogi ljudi smatraju da je pranje kose neugodna beauty zadaća koja često oduzima previše vremena. Uostalom, šamponiranje nije kraj, kao što je poznato, jer nakon toga slijede njega, feniranje i stajling. Ovaj proces je vrlo dugotrajan, osobito kod brzo masne ili jako guste kose, ali i kod ekstenzija. 

Ali, ni hodanje s masnom kosom nije baš jamstvo dobrog osjećaja. Stoga je ovaj trik, koji osigurava svježu i njegovanu kosu, a traje samo nekoliko minuta, genijalan! 

Vježbe koje se mogu raditi i u krevetu Možda vas zanima... Ulijenila si što se sporta tiče? Ovih 5 fitness vježbi možeš raditi i u krevetu Rubrika Life&style Life&style

via GIPHY

1. Najprije podijeli gornji dio kose, tj. dio vidljive kose, i pričvrsti vezicom za kosu na vrhu glave.

2. Zatim ostatak kose skupi u punđu na potiljku.

3. Potom odveži gornju punđu i nagni se glavom iznad kade, tuša ili umivaonika. Zatim jednostavno operi ovaj dio kao i obično, a zatim ga stiliziraj.

Oprani dio kose zatim stavi preko ostatka kose za potpuno svjež izgled. Savršen kompromis za sve koji se bore s masnim korijenjem, ali nemaju vremena za opsežno pranje.

 

Možda vas zanima... KVIZ: Otkrit ćemo ti jesi li lijena ili ne, pazi, mogla bi se iznenaditi! Rubrika Life&style Life&style

via GIPHY

Komentari 0