Beauty

Ovaj pristupačni parfem sa sandalovinom miriše poput najluksuznije parfemske čarolije

  • S dolaskom proljeća vrijeme je da provjerimo garderobu, ali i ormarić s kozmetikom 
  • Ako si u potrazi za finim parfemom, imamo izvrstan i nadasve povoljan prijedlog za tebe
  • Ovaj cjenovno jeftini parfem sa sandalovinom miriše nevjerojatno elegantno i bez problema bi mogao proći kao parfem koji košta i više od 100 eura

Teško da postoji miris koji miriše tako elegantno i bezvremenski kao sandalovina. Slatki miris drveta odiše luksuznom toplinom koja nositelju daje moderan i skladan dodir. Međutim, unatoč luksuznom mirisu i kompliciranoj proizvodnji, koja seže od berbe sandalovine u Aziji, Africi i Australiji pa do destilacije drva i savršene doze eteričnog ulja, ne moraš potrošiti stotine eura na parfem sa sandalovinom. Najbolji primjer za to je ovaj parfem koji košta oko 25 eura, ali miriše kao parfem od 100 i više eura.

Ovaj parfem od sandalovine miriše nevjerojatno luksuzno

Drvenasta toplina arapske sandalovine obavijena je slatkim vrtlogom vanilije i tonke, začinskom maglicom jantara i voćnim cvjetnim nijansama turske ruže, južnokineskog ličija i magnolije, stvarajući kompoziciju koja miriše elegantno, senzualno i samouvjereno. Ova mirisna pjesma ima i naziv: 'Le Bain' od JOOP!-a (cijena: 25 eura za 40 ml, a 28 eura za 75 ml) . 

 | Autor: PR PR Foto: PR/Le Bain JOOP!

Međuigra toplih, začinskih, drvenastih i cvjetno-slatkih nijansi možda zvuči previše kontradiktorno na papiru, ali pojedinačni akordi usklađeni su tako da se stvara harmonično mirisno iskustvo u kojem je sandalovina glavna zvijezda. Zajamčeno je da će te često pitati kakav to fini miris nosiš, a nitko neće posumnjati da si ga kupila za nešto više od 20 eura! 

Možda vas zanima Parfemi s vanilijom idu na standby? Miris pistacija je sve popularnija parfemska nota Rubrika Beauty Beauty

Uz ovaj jednostavan trik tvoj će parfem trajati cijeli dan

Želiš da tvoj parfem jednako fino i snažno miriše cijeli dan? Postoji jednostavan trik koji apsolutno mijenja pravila i koji će udvostručiti dugotrajnost tvog omiljenog mirisa. Prije upotrebe parfema na kožu ili područja na zapešću i pregibu vrata prvo nanesi vazelin. Ako zatim poprskaš miris na ta područja, čestice mirisa ostat će na koži puno dulje. To je zato što je vazelin okluzivan i može bolje „zarobiti“ parfem. Trik funkcionira i s drugim kremama i losionima s visokim postotkom masnoće, premda je učinak najveći s vazelinom.

 | Autor: PR PR Foto: PR/Le Bain JOOP!

Možda vas zanima Ovi parfemi s mirisom ruža odišu luksuzom, a koštaju manje od 30 eura Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @franziskanazarenus

Komentari 0