Beauty

Ovaj povoljni serum za kožu oko očiju briše podočnjake i natečenost u rekordnom roku

Znamo da je starenje, kao i fine linije i bore koje dolaze u paru s godinama, neizbježno. No, dosljedna rutina za njegu kože može učiniti veliku razliku kada je u pitanju rješavanje vidljivih znakova starenja. Bilo da želimo smanjiti vidljivost postojećih bora i podočnjaka ili želimo na vrijeme poduzeti prave preventivne korake, uvijek je dobro vrijeme za ulaganje u novi proizvod koji ćemo dodati svojoj skincare kolekciji. 

Možda vas zanima Ovo je najprodavaniji gel za tuširanje na Amazonu, više od 80.000 ljudi kupilo ga je samo u kolovozu Rubrika Beauty Beauty

Ipak, često u potrazi za novim proizvodom za njegu kože zaboravimo na njegu osjetljivog područja oko očiju što bi nam osobito moglo biti korisno sada nakon godišnjeg odmora i prilikom povratka u rutinu jer to može biti prilično iscrpljujuće. Za sve one koji nisu tip za okoloočnu kremu, mi smo otkrili serum koji je jednako moćan, ako ne i moćniji - Cetaphil Deep Hydration serum za njegu područja oko očiju i pružanje svježijeg i odmornog izgleda.

Cetaphil Deep Hydration serum prikladan je za sve tipove kože

 | Autor: Cetaphil Cetaphil Foto: Cetaphil

Prema brendu, ovaj je proizvod formuliran s hijaluronskom kiselinom za dubinsku hidrataciju kože i do 48 sati. Sadrži ekskluzivni HydroSensitiv Complex™ brenda koji se sastoji od umirujuće plave tratinčice za dublju hidrataciju i umirivanje kože kako bi se s vremenom poboljšala kvaliteta osjetljive kože. Također, ovaj serum smanjuje pojavu podočnjaka, natečenosti i finih linija za uistinu svjež izgled. Vrh aplikatora izrađen je od mekanog silikona za nježnu masažu tijekom nanošenja. 

Chanel Beauty nova kolekcija Možda vas zanima Stigla je Chanel Beauty kolekcija za jesen, u savršenim nijansama za hladnije dane! Rubrika Beauty Beauty

Dermatolozi su ispitali i klinički dokazali da je nježan prema osjetljivoj koži. Za razliku od većine proizvoda za njegu kože oko očiju, Cetaphil serum je lagan i nemasan, što ga čini savršenim za cjelodnevno nošenje. I, dok je prikladan za sve tipove kože, posebno je izvrstan za osjetljivu i dehidriranu kožu zahvaljujući svojoj super nježnoj formuli. Za najljepšu i najodmorniju kožu dosad, potrebno je nanijeti malu količinu seruma na kožu oko očiju, ujutro i navečer. Dobro je znati da formula ovog seruma neće začepiti pore, a sigurna je i za oči.

Korisnici su puni riječi hvale za ovaj serum

 | Autor: Instagram @cajmel Instagram @cajmel Foto: Instagram @cajmel

S obzirom na to da se ovaj proizvod ubraja u najprodavanije proizvode na Amazonu, možemo zaključiti da je ova hidratantna formula prilično voljena. Brojni korisnici ostavljaju oduševljene komentare i tvrde da ovaj serum smanjuje bore i podočnjake već unutar prvog tjedna korištenja. Također, tvrde da njihove oči nikad nisu izgledale bolje te da im ništa nikada nije ovako dobro funkcioniralo i pružalo tako dobre rezultate. Ističu da je toliko učinkovit da nema potrebe za razmišljanjem treba li ga kupiti ili ne jer odgovor je uvijek - da! Dostupan je putem linka.

Šamponi za masnu kosu Možda vas zanima Masna kosa je vrlo zahtjevna, ali ovih 12 šampona za masnu kosu će najbolje riješiti stvar Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @eleanorpendleton

Komentari 0