Beauty

Ovaj drogerijski šampon s keratinom čini čuda oštećenu kosu, za manje od 4 eura vraća joj sjaj

  • Suha kosa, ispucali vrhovi i pramenovi poput slame? 
  • Ako ti je kosa oštećena, trebaš, za početak, promijeniti njegu
  • Ovaj drogerijski šampon koji košta manje od 4 eura je spas u hitnim slučajevima

Promjena hladnog, vlažnog vanjskog zraka i suhog grijanog zraka, bezbroj proizvoda za oblikovanje kose, stalna upotreba fena, pegle za kosu, kovrčanje, prečesto pranje kose i, i, i... Naša kosa doista mora proći kroz puno toga! Rezultat: toliko je jedna izmučena da je ostala bez sjaja, suha je i ispucana... 

Osim posjeta frizeru radi šišanja ispucanih vrhova, svakako bi trebala preispitati svoju rutinu njege kose. S pravim proizvodima možeš njegovati svoju kosu esencijalnim aktivnim sastojcima koji mogu popraviti njenu strukturu. A tretman koji će tvojoj oštećenoj kosi ponovno dati divan sjaj je ovaj šampon koji možeš kupiti u obližnjoj drogeriji ili s nekoliko klikova naručiti putem interneta – a košta manje od 4 eura! 

Šampon za oštećenu kosu | Autor: Instagram @crop_hair Instagram @crop_hair Šampon za oštećenu kosu  

Ovaj šampon obnavlja oštećenu kosu

Učinkoviti proizvodi za njegu kose moraju biti skupi? To je mit, jer učinkovite tretmane možeš pronaći čak i u pristupačnom cjenovnom segmentu. Najbolji primjer je Ultimate Repair šampon Schwarzkopf Gliss, koji možeš kupiti u lokalnoj drogeriji ili na internetu za nešto manje od 4 eura. Obnavljajuća formulacija s tekućim keratinom i ekstraktom bisera jača kosu i popunjava pukotine na površinskom sloju kose. To će tvojoj kosi dati novi sjaj te će izgledati snažnije i zdravije nakon pranja. 

 | Autor: PR PR Foto: PR, Ultimate Repair šampon Gliss Schwarzkopf, cijena: 3,80 eura

Savjet stručnjaka: Za dodatnu dozu sjaja šampon kombiniraj s pravim regeneratorom i isperi proizvod s kose hladnom vodom.

Zato je keratin tako važan za kosu

Zašto je ovaj šampon tako učinkovit za oštećenu kosu? To je zbog keratina! Protein bjelanca osnovni je sastojak kose, a kao dio sastojaka šampona može pomoći u poboljšanju oštećene strukture kose. Keratin obavija jezgru kose i daje svakom pramenu više elastičnosti, snage, otpornosti i sjaja zaglađujući i jačajući površinski sloj kose. Keratin bi trebao biti uključen u tvoju beauty rutinu kao preventivna njega kose.

Photo: Instagram @ginemargrethe

Komentari 0