Beauty

Ovaj drogerijski gel za obrve je vrlo pristupačan, a lako postiže brow lift efekt

  • Većina će se složiti kako je brow lift jedan od najvećih trendova zadnjih nekoliko godina
  • Brow lift volimo jer ne samo da savršeno oblikuje obrve, već i cijelome licu daje poseban "touch" 
  • Za one koji ne žele zakazati termin u salonu, nudimo drogerijski proizvod koji savršeno glumi efekt brow lifta 

Brow lift spas je za neukroćene i nedefinirane obrve. Čini ih uglađenima, gušćima i oblikovanima. Osim toga, podignute obrve jedan su od najvećih trendova zadnjih nekoliko godina. Baš zbog toga što je tako magičan, teško je zamisliti da takav efekt možemo postići bez pomoći stručnjaka u salonima. Ipak, pronašli smo proizvod koji dobro radi posao! 

 | Autor: Instagram @chiaraferragni Instagram @chiaraferragni Foto: Instagram @chiaraferragni

Možda vas zanima Odabrali smo 5 najboljih maskara do 10 eura koje postoje na policama drogerija Rubrika Beauty Beauty

Max Factor 2000 Calorie Brow Sculpt

Želiš li stvoriti dojam gustoće, Max Factor 2000 Calorie Brow Sculpt je obojeni gel za obrve koji oblikuje i stvara učinak voluminoznosti na obrvama. Formula je otporna na razmazivanje te dugotrajna, a gel jednostavan za nanošenje. 

Max Factor 2000 Calorie Brow Sculpt gel za obrve dolazi u četirima bojama: 004 Black Brown, 003 Brown, 002 Soft Brown i 001 Dark Blonde, a 000 Clear nijansa idealna je za one koji žele efekt podignutih obrva bez dodatne pigmentacije. Sadrži i praktičnu malu četkicu zahvaljući kojoj se gel može nanijeti vrlo precizno, a rezultati su vidljivi odmah. Prednost je i ta što obrve možeš začešljati kako god želiš, što je super ukoliko ne voliš da obrve idu previše u visinu.

 | Autor: Max Factor Max Factor

I sama sam isprobala proizvod te mogu potvrditi da obrve zaista "stoje", koristim 000 nijansu jer imam prirodno tamne obrve i ne volim veliku pigmentaciju. Potrebna je mala količina proizvoda da se obrve oboje i podignu, što je odlično po pitanju ekonomičnosti, ali obrve ne izgledaju prirodno ako se stavi više proizvoda. Tako da da svi koji vole prirodni izgled obrva, moraju pripaziti s količinom ili birati Clear nijansu. 

Cijena ovog proizvoda je 9,90 eura, a dostupan je u drogerijama. Odlična zamjena skupljih gelova za obrve kao što je hvaljeni Anastasia Beverly Hills Brow Freeze.

Za one koji žele isprobati trendi obrve bez posjeta salonu, ovaj proizvod predstavlja odlično rješenje! 

 

Možda vas zanima Franka je najavila novitete iz Frankly gooda: već smo se zaljubili u Tinted Lip Therapy koji njeguje i boja usne Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @chiaraferragni

Komentari 0