Beauty

Ovaj bizarni beauty video razljutio je mnoge (s razlogom?)

Već smo naučili da je Internet kao takav sjajna platforma na kojoj se mogu probiti sjajni make up artisti i umjetnici svih ostalih vrsta. Ipak, stvari ponekad postaju stvaaarno bizarne!

S razvojem Interneta i virutalnog svijeta kao takvog, pred nama se otvorilo cijelo more mogućnosti. Mnogi mladi kreativci i umjetnici na njegovom su nebu uspjeli zasjati punim sjajem. Osim toga, preplavilo nas je more uspješnih (i manje uspješnih!) DIY projekata. Dobar dio njih stvarno nam je olakšao život ili nas barem nasmijao do suza. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Incredibles Seconds 💡 ⏱️ (@60s.incredibles) on

Možda vas zanima Ovih 5 beauty proizvoda na tajnom su zadatku. I oduševljene smo njihovom novom ulogom! Rubrika Beauty Beauty

Ipak, ima i onih čiji nam je smisao i svrha, pak, ostao potpuno skriven. Tako je, naime, jedna korisnica popularnog Twittera prodrmala beauty svijet. Anonimna tviterašica je, naime, odrezala vlastitu kosu kako bi od nje napravila kist za make up. Ako nam ne vjeruješ, pogledaj:

S obzirom na to da su vrlo kvalitetni kistići dostupni u gotovo svakoj drogeriji, ovaj potez nam stvarno nikako nije jasan. Iz njega nam ostaje samo pouka da su ljudi, za samo mrvicu internetske slave, istinski spremni otići jako, jako daleko. Kad smo već kod internetske slave, ovaj video je postao viralan u samo nekoliko sati od objave.  Popraćen je hrpom komentara zgranutih gledatelja koji ne mogu vjerovati da je djevojka svoju netom odrezanu kosu nalijepila na olovku i od toga načinila kist.  Od 29. listopada, kada je objavljen, do danas, video je zaradio 204 tisuće komentara među kojima je većina osudila ovaj bizarne potez. Dakle, nemoj ovo pokušavati doma. Kistovi iz drogerije su super, vjeruj nam na riječ.

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0