Beauty

Ovaj nevjerojatni beauty trik ukrali smo od Korejki!

Kad je riječ o njezi kože, nije neka tajna da se nitko ne može usporediti s Koreankama. Od njih smo već naučile toliko toga, a ovaj najnoviji trik potpuno nas je zaludio!

Koreanke uistinu znaju sve tajne lijepe, zdrave i njegovane kože i uopće nas ne iznenađuje činjenica da je cijeli svijet lud za njihovim savjetima, metodama i proizvodima. Dok čekamo da još njihovih proizvoda pristigne na naše tržište, odlučili smo se naučiti još jedan njihov trik. Riječ je o takozvanoj tehnici JAMSU koja bi trebala garantirati svjež i postojan make up tijekom cijelog dana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandroane Guimarães (@sandguimaraes) on

Ova uistinu posebna tehnika polazi od toga da normalnom rutinom pripremimo kožu, a onda na nju nanesemo primer, puder, korektor i sve ostale moguće elemente podloge. Nakon što to završimo, lice je potrebno posve prekriti baby puderom. I na tom se koraku nipošto ne smije štedjeti! Dakle, prekrij svoje lice debelim slojem baby pudera, a potom glavu zaroni u lavor pun jako hladne vode. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cantik adalah Hak anda (@happybeautyid) on

Naposljetku, izroni nakon 30 sekundi i laganim tapkanjem ručnikom posuši lice. Naravno, zabranjeno je trljati jer od tvoje podloge neće ostati baš ništa. Ako ne misliš da ćeš biti dovoljno nježna s ručnikom, lice posuši fenom! Obrati pažnju na to da ukloniš baby puder koji bi mogao zaostati uz rub kose ili oko ušiju i vrata. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yenny Loaiza (@b_star_makeup) on

Možda vas zanima Anti-age njega: je li korisno ili štetno početi rano? Rubrika Life&style Life&style

U konačnici, nanesi maskaru, ruž, rumenilo i budi sigurna da će tvoj make up ostati svjež i postojan cijeli dan. Jer - upravo si napravila ''baking'' cijelog lica!

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0