Beauty

Ovaj beauty proizvod proda se svakih 1,8 sekundi u svijetu!

Dobar primer zlata vrijedi, a ovaj očito i puno više - ako ga toliko vole, mora da je savršen

Prekrasan makeup može biti vrhunski odrađen i svejedno ne potrajati ni sekunde na licu ako nema čvrstu bazu. Dnevni makeup nije ni osmišljen da pretrpi baš sve kušnje na putu, ali kada imamo kakvu posebnu prigodu koja može trajati dugo u noć, želimo jednako dobro izgledati od početka do kraja! U tom slučaju makeup bez primera ne dolazi u obzir; primer će stvoriti sloj na koži koji skuplja pore, zaglađuje sitne nepravilnosti i svojevrsno drži puder na mjestu, čime će i trajnost cijelog makeupa produžena. A jedan takav proda se svakih 1,8 sekundi u svijetu - da, toliko je popularan!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Smashbox Cosmetics (@smashboxcosmetics) on

Riječ je o Smashbox Cosmetics Photo Finish Primer, gel primeru koji zaglađuje kožu i daje lagani "zamagljeni" efekt koji djeluje poput Instagram filtera. Osmišljen je u istoimenom fotografskom studiju u Los Angelesu, jer su trebali proizvod koji će im osigurati da makeup izdrži satima ispred umjetne rasvjete, a da pritom koža izgleda uljepšamo - što reći, uspjeli su!   | Autor:

Ovaj primer će zamagliti nepravilnosti, zagladiti kožu, smanjiti pore i sitne linije, makeup učiniti savršenim, ne izaziva prištiće i pomaže puderu da se lakše i ljepše nanese. Uz njega makeup će trajati satima, štiti kožu od vanjskih utjecaja uz dodatak vitamina A + E, lagane je teksture i ne sadrži ulje pa je idealan za sve tipove kože, nije testiran na životinjama i prikladan je za vegane. 

Ako ga i ti želiš probati, pronađi ga u Mülleru za 289 kn.

Možda vas zanima Isprobala sam beauty proizvod otporan i na znojenje u teretani! Rubrika Beauty Beauty
Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0