Beauty

Isprobala sam beauty proizvod otporan i na znojenje u teretani!

Zasad ću ti reći da je vrlo jeftin (svega 30 kuna!) i da make up stvarno drži na mjestu - no isplati li ga se kupiti?

Nedavno sam zamijetila Essenceov novi primer koji optimistično tvrdi da je otporan na teretanu! Naravno, totalno me zaintrigirao. Riječ je o You Better Work! Gym-Proof primeru koji je zamišljen kao proizvod koji stavljaš na lice samostalno ili prije pudera kada se namjeravaš baviti nekom fizičkom aktivnosti. On ima zaštitni faktor 20, tvrdi da smanjuje pore, uklanja nejednakosti i zadržava make up duuugo na licu, uz to što je otporan na znoj. I očekivano - isprobala sam ga u svim uvjetima!  | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

Proizvod dolazi u praktičnoj tubici. Njegova tekstura je izrazito gusta i to me odbilo na prvu - imala sam osjećaj da po licu razmazujem rastopljenu gumu koja će mi začepiti sve pore i od lica napraviti užas. Nakon dobrog utrljavanja proizvoda na lice nisam primijetila da su mi pore smanjenje ili da imam lijepi zamagljeni (blur!) efekt na licu. Kada sam preko njega nanijela puder, moram priznati da mi se više uvukao u bore no uobičajeno. Doduše, tijekom radnoga dana, puder mi je impresivno zadržao na licu tek uz manja mašćenja na T zoni. Navečer, poslije 10 sati nošenja, odradila sam s njim i žešći trening, nakon čega mogu potvrditi da je otporan na znoj i da će make up zadržati, ali to neće učiniti išta elegantnije no kakav drugi primer koji garantira dugotrajnost. 

Možda vas zanima Odavno nisam probala tako dobar puder kao ovaj L'Orealov! Rubrika Beauty Beauty

Cijena proizvoda je 29,90 kn i prodaje se u dm-u. Bi li proizvod kupila ponovno? Ne bih, mislim da dugotrajnost mogu pronaći i u kakvom drugom primeru te cijene, a uz to bi mogla dobiti i željeni blur. 

Ocjena: 3/5  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: privatna arhiva Kristijana Musića
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lorena41

    Zaradivao sam od $ 28,000 do $ 350,000 mjesecno k0ji rade kod kuce na racunalu kod kuce. Radim ovo 6 mjeseci, a prošli mjesec sam zaradio prvu peterostranu placu ikada! Posjetiti...........>>>>> Jobnet70.com