Beauty

Odavno nisam probala tako dobar puder kao ovaj L'Orealov!

Riječ je o klasiku kojega sam izgleda, samo ja, uspjela dosad namjerno izbjegavati. Očito sam bila ludo u krivu!

L'Orealov True Match puder stoji na policama od pamtivijeka. Uvijek sam ga gledala i namjerno zaobilazila, jer mi se činio kao puder srednje kvalitetne teksture i finiša. Naravno, moje mišljenje je bilo neutemeljeno jer nisam se o njemu ni trudila previše informirati. Naprosto - nije me zanimao! Međutim, kako sam samoj sebi zadala izazov da isprobam sve drogerijske pudere koji se kod nas mogu kupiti, odlučila sam NAPOKON isprobati i njega. True Match je izlazio u nekoliko formula, a posljednja je izgleda lansirana prije malo manje od godinu dana. Riječ je o True Match Super Blendable Foundation koji dolazi s tri pojačivača boje čija formula se idealno prilagođava tonu kože. Također, sadrži pigmente za bolji izgled kože (tzv. sjajne čestice) i garantira dugotrajnu, sjajnu i realističnu podlogu - navodno, bolju nego ikad dosad. 

 

A post shared by Korana Marovic (@korana_marovic) on

Koristila sam puder u nijansi "1W", koja odlično pristaje mojoj puti. Puder me oduševio već na prvo korištenje jer ima izrazito laganu i tekuću teksturu koja se lijepo blenda. Zatim, njegov finiš je prekrasno sjajan (zdrav, ne mastan), a pokrivnost mu je srednja do pune - i super nadogradiva. Preko njega se lijepo nanose proizvodi, nisam imala nikakvog problema s blendanjem. Kako imam mješovitu kožu, puder uvijek matiram s mineralnim puderom u prahu, pa tako sam i ovaj - i zaista je trajao cijeli dan, nije oksidirao, malo se zamastio na T-zoni, ali od takvog pudera to i očekujem. Zaista se s njim osjećam izvrsno!

Možda vas zanima Hrvatice ga obožavaju, ovaj savršen korektor posvuda je rasprodan! Rubrika Beauty Beauty

Cijena ovog pudera je 95,90 kn i može se kupiti u dm-u. Bi li ga kupila ponovno? Apsolutno, isplati se dati svaku kunu za njega!

Ocjena: 5/5  | Autor: miss7 miss7

Photo: miss7
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AKVARDZ

    Slažem se, savršen puder!