Beauty

Ovaj anti-age proizvod često prolazi ispod radara, ali stručnjaci kažu da je heroj za kožu lica

Kada je riječ o anti-age njezi kože, većina ljudi odmah pomisli na serume, kreme i maske. Međutim, postoji jedan proizvod koji često prolazi ispod radara, ali ga stručnjaci prilično cijene zbog njegovih nevjerojatnih prednosti - tonik za njegu kože. Ovaj proizvod je poput heroja za kožu lica jer nudi niz dobrobiti, uključujući i one protiv znakova starenja, a često ih se zanemaruje.

Uravnotežuje pH kože

Jedna od primarnih prednosti korištenja tonika je njegova sposobnost da uravnoteži pH razinu kože. Prirodni pH kože je blago kiseo, a razni čimbenici poput snažnih proizvoda za čišćenje lica i zagađivača iz okoliša mogu poremetiti ovu ravnotežu. Dobar tonik pomaže obnoviti prirodni pH kože, što je ključno za održavanje zdrave zaštitne barijere. Ovo uravnoteženo okruženje omogućuje koži optimalno funkcioniranje, smanjujući vjerojatnost iritacije i preranog starenja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by V I V I A N (@vivabenard)

Možda vas zanima Serumi za tijelo su potpuni hit! Ova tri stigla su u dm i ne znamo koji bismo prvi isprobale Rubrika Beauty Beauty

Priprema kožu za druge proizvode

Tonik djeluje kao pripremni korak u rutini njege kože, osiguravajući da je ona spremna za učinkovitije upijanje sljedećih proizvoda. Uklanjanjem preostalih nečistoća i sužavanjem pora, tonik omogućuje serumima i hidratantnim kremama da prodru dublje u kožu. Ova poboljšana apsorpcija znači da aktivni sastojci u našim anti-age proizvodima mogu biti učinkovitiji, što će nam pružiti bolje rezultate tijekom vremena.

Hidratizira i osvježava

Mnogi tonici formulirani su s hidratantnim sastojcima poput hijaluronske kiseline, skvalana, aloe vere i glicerina. Oni pružaju hidrataciju koži, što je neophodno za održavanje mladolikog i “plumpy” tena. Hidrirana koža manje je sklona finim linijama i borama, što tonik čini neprocjenjivim dodatkom svakoj anti-age rutini. Ako si spremna ovo ljeto uložiti u tonik, u nastavku možeš naći 5 tonika koje preporučuju dermatolozi i drugi beauty stručnjaci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lilia rose (@liliaweddell)

Možda vas zanima Krema koju Francuskinje obožavaju i Sienna Miller uvijek ima u neseseru. Kaže da je tajna predivne kože Rubrika Beauty Beauty

Versed Baby Cheeks Hydrating Milk

Ako tražiš hidratantni tonik, nećeš pogriješiti s ovim odabirom. Baby Cheeks tonik brenda Versed prava je poslastica za kožu. Mliječni tonici su super učinkoviti u smirivanju upaljene, nadražene kože. All-in-One Versed Baby Cheeks mliječni tonik sadrži koktel kokosove vode, algi i ekstrakta bambusa koji omekšava kožu kako bi se uklonio i posljednji trag ostatka šminke, a uz to pomaže u brzom obnavljanju stanica. Ovaj nježan tonik savršen je za one sa suhom, žednom i osjetljivom kožom.

 | Autor: Foto: Look Fantastic (13,45 €)

Ren Clean Skincare Ready Steady Glow Daily AHA Tonic

Ovaj superučinkovit tonik s AHA i BHA kiselinama je jedan od najprodavanijih proizvoda brenda REN Clean Skincare. Osmišljen je za svakodnevnu upotrebu za posvjetljivanje, pročišćavanje tena i smanjenje vidljivosti pora. Uz to, koža je obnovljena, zategnuta i učvršćena, manje se masti, ujednačenog je tonusa i hidratizirana. Učinkovita (ali nježna!) mliječna kiselina, uključena je u formulu ovog tonika kako bi potaknula staničnu obnovu, a u kombinaciji sa salicinom kiselinom obavlja piling površine kože i čisti pore. Smanjuje proizvodnju sebuma, sprječava izbijanje prištića i smanjuje vidljivost pora, dok posvjetljuje, hidratizira i poboljšava elastičnost kože. To je trostruki heroj koji vraća sjaj i energiju umornoj koži.

 | Autor: Foto: Ecco Verde (39,05 €)

Možda vas zanima Savršeni ljetni duo: Ova 2 proizvoda su sve što nam treba za sjajan ten - potvrdile društvene mreže! Rubrika Beauty Beauty

First Aid Beauty Ultra Repair Wild Oat Hydrating Toner

Zaista se ne moraš brinuti da će ti ovaj tonik stresirati ili ogoliti kožu. Sadrži hranjive sastojke poput koloidne zobene kaše, divlje zobi i meda koji umiruju i omekšavaju kožu, a istovremeno kreiraju uravnotežen ten. Nježan i lagan, tonik brenda First Aid sa skvalanom i zobi pruža intenzivnu hidrataciju kože, pomaže minimizirati osjećaj suhoće i osjetljivosti dok istovremeno priprema kožu za sljedeće korake u rutini. Nakon upotrebe, koža je punašnog i pročišćenog izgleda.

 | Autor: Foto: Look Fantastic (18,95 €)

Možda vas zanima TikTok ne prestaje pričati o jednom moćnom skincare sastojku - možeš ga naći u ovih 8 proizvoda Rubrika Beauty Beauty

Murad Essential-C Toner

Ovaj tonik vraća ravnotežu i njeguje kožu. Njegova osvježavajuća formula s antioksidansima energizira i posvjetljuje kožu te joj vraća vlagu za blistav, sjajan ten. Ekstrakt cvijeta gorke naranče i češera jačaju prirodni obrambeni sustav kože dok prirodni faktori vlažnosti u formuli nježno njeguju i hidratiziraju kožu. Essential-C tonik ponovno uspostavlja normalnu pH razinu i daje koži izloženoj stresorima iz okoliša osvježavajući, hidratantni lifting u bilo koje doba dana.

 | Autor: Foto: Skin Emporio (45,00 €)

Možda vas zanima Ova 8-u-1 CC krema protiv crvenila iz dm-a je kao stvorena za ljeto (košta manje od 7 eura!) Rubrika Beauty Beauty

La Prairie Skin Caviar Essence-In-Lotion

Pomisao na nanošenje kavijara na lice ti možda zvuči malo previše, no ispostavilo se da ovaj sastojak ima brojne dobrobiti za kožu s vidljivim znakovima starenja. On sadrži zdrave masnoće i aminokiseline za zaštitu barijere kože, kako bi ona bila lijepa i punija. A kada su u pitanju tonici s kavijarom, La Prairie je najbolji od najboljih. Ako namjeravaš uložiti u jedan La Prairie proizvod, stručnjaci preporučuju da Skin Caviar Essence-In-Lotion visokokoncentriranu formulu koja će svačiju rutinu učiniti luksuznom.

 | Autor: Foto: Douglas (308,69 €)

Možda vas zanima Beauty favoriti Miss7 redakcije - summer edition! Ovo su proizvodi bez kojih ne idemo na godišnji Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @desiperkins

Komentari 0