Beauty

Od gnjusnog do lijepog: ova transformacija će te oduševiti!

Ostanemo totalno zadivljeni kada shvatimo što dobra kozmetičarka može napraviti... One su zbilja čisto zlato!

Obožavamo dobre "prije i poslije" trenutke; bilo da se radi o slikama prije i poslije akni, o velikim makeoverima ili čisto onim dramatičnim Instagram make up transformacijama! Izgleda da smo tako zabrijali i na ovu transformaciju nokta - doslovno je toliko odvratna i magična istovremeno da zaslužuje nagradu. Ako ništa, barem onda milijarde pregleda!

Video dolazi iz ruskog salona Nail Sunny, koji su na Instagramu poznati po svom unikatnom nail artu koji često sadrži i totalno sulude 3D elemente poput guze od Kim Kardashian ili trepćućih očiju (da, čak i to!). Iako video počinje poprilično gnjusno i jedva ga možeš gledati jer se radi o slomljenom noktu, kraj je toliko zadovoljavajući da ćeš se, vjerujemo, i ti jednako oduševiti. Zahvaljujući posebnim teksturama sada se i slomljeni nokat može nadograditi da izgleda perfektno realno, što je uspjelo i ovoj vještoj kozmetičarki. 

Možda vas zanima Isprobala sam umjetne nokte. Koliko su dobri? Rubrika Beauty Beauty

Iako video sada ima i skoro milijun pregleda, i pokazuje zaista ludu transformaciju, u jednom od rijetkih slučajeva, negativni komentari imaju pravo - i dermatologinja Mona Gohara komentirala je kako nokat izgleda kao da ima gljivice, a tada je najgora moguća stvar na ovaj način ga zatvarati, a pritom nije ni higijenski jer se gljivice lako šire po noktima. 

Maknemo li to na stranu, video se svejedno isplati pogledati. Nešto kao Dr. Pimple-popper - jednostavno ne možeš prestati gledati!

Photo: Instagram

Komentari 0