Beauty

Ova šminka je stvorena da izdrži i najgori trening u teretani!

Iako ne kažemo da je dobro ići našminkana u teretanu, znamo da to voli puno žena. Odgovor je inovativna kozmetika koja je kao "trovremenski Taft" - savršena u baš svim uvjetima

Možda nije najzdravije za kožu znojiti se ispod pudera i druge šminke, ali nema ništa loše u tome ako se jednostavno osjećaš bolje kad imaš nešto na licu, čak i na vježbanju - i nitko ti ne bi trebao soliti pamet oko toga. Tako izgleda razmišlja i E.L.F., poznati brend poprilično jeftine kozmetike jer upravo je na tržište izbacio kolekciju make upa "Active" stvorenu da se nosi u teretani, jer navodno se ne skida - uopće!  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Dosad smo  imali priliku isprobati raznovrsne vodootporne ili vodoodbojne proizvode, ali oni kao takvi nisu nužno i držali dotični make up na mjestu; maskara se znala trusiti, puder skupljati i grudice, a o korektoru da ne pričamo... No možda tajna leži baš u toj "sweat proof" odnosno formuli protiv znojenja.

Naime, kolekcija je "Workout Ready" i otporna je na znoj. Sastoji se od olovke za oči, palete za obraze i usne, maskare, gela za obrve i sticka za sjaj. Izgled koji nudi je minimalan i prirodan, ali vraški otporan. Proizvodi su lagane teksture i ne osjete se na koži, a nude i vlažne maramice te osvježavajući sprej kao alternativu preparative. Nažalost, nije još u prodaji, ali bit će dostupna putem online prodaje od veljače 2018. što je poprilično brzo. Bitno je spomenuti i kako je najskuplji proizvod u kolekciji 8 dolara što je super pristupačno!

Možda vas zanima 5 beauty pogrešaka koje ćeš lako izbjeći Rubrika Beauty Beauty

Hoće li ova linija promijeniti pogled na šminkanje za teretanu i inspirirati i high end brendove na proizvode otporne na znoj? Lako moguće, jer ideja je izvrsna.

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0