Beauty

Ova pjena za kosu tako je dobra da izaziva ovisnost! Daje "bombshell" volumen bez otežavanja i ljepljivog osjećaja

  • Color WOW Xtra Large Bombshell Volumizer je hit proizvod za povećanje volumena kose
  • Ova pjena daje volumen i teksturu beživotnoj i tankoj kosi, bez otežavanja vlasi i osjećaja ljepljivosti
  • Osim toga, Color WOW Xtra Large Bombshell Volumizer pruža i učinkovitu toplinsku zaštitu svojim patentiranim sastojcima
  • Pročitaj više: Ovaj uljni serum za tijelo dokazano smanjuje vidljivost strija u samo 2 tjedna!

Velik broj beauty entuzijastica ostalo je bez teksta kad su prvi put isprobale ovaj hit proizvod za povećanje volumena kose. Color WOW je brend koji se već više puta iskazao sa svojim proizvodima za koje je dobio nebrojene nagrade u beauty industriji i to je uistinu brend kojem mnogi vjeruju u trenutku kada imaju bilo kakvu dilemu vezanu uz svoju kosu. Sada svi oni koji su isprobali Xtra Large Bombshell Volumizer kažu da je ovaj proizvod toliko dobar da izaziva ovisnost i jednom kad ga isprobaš, više nećeš imati potrebu isprobati niti jedan drugi. Ova pjena beživotnoj kosi daje volumen i teksturu bez otežavanja vlasi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zenia (@zenia_bh)

Možda vas zanima Jedan proizvod za kosu nije opcionalan i svi bismo ga trebali koristiti svaki put nakon pranja! Rubrika Beauty Beauty

Color WOW Xtra Large Bombshell Volumizer prikupio je zavidno dobre recenzije

Nakon popularnosti Color WOW Dream Coat Supernatural spreja, koji je broj jedan bestseller na Amazonu, Color WOW Xtra Large Bombshell Volumizer bi trebao biti sljedeći za isprobati na tvom popisu. Ova pjena za povećanje volumena sadrži jedinstvenu mješavinu polimera koja obećava preobrazbu fine, tanke, beživotne kose, dajući joj željeni volumen, a da ju pritom ne ostavlja ljepljivom.

Koristim ovu pjenu zadnjih 6 mjeseci zajedno s root liftom brenda i ovo je game-changing proizvod koji morate imati! Nećete se razočarati”, istaknula je jedna korisnica. Tajna leži u novoj vrsti tehnologije za povećanje volumena, bez alkohola ili soli koji mogu isušiti kosu i ostaviti ju dehidriranom i frizzy. Još jedan kupac je rekao: “Isprobao sam toliko proizvoda za povećanje volumena pri korijenu kose i ovaj je dosad najdramatičniji. Kosu uvijek oblikujem sušilom za kosu, a zatim pramenove omotam oko velikih uvijača na čičak i tako stoje dok se ne ohlade. Ovaj proizvod je učinio da moja kosa izgleda kao da je podignuta pri samom korijenu. Nema ljepljivosti i težine. Apsolutno sam zadivljena zbog njegove moći podizanja kose, s obzirom na moje tanke vlasi!!”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Belle (@dendieb)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Glamify (@glamify.iq)

Možda vas zanima Želiš da ti se kosa sjaji kao da si bila na tretmanu keratinom? Svi bruje o ovom tipu četke za kosu Rubrika Beauty Beauty

Ova hit pjena za kosu pruža volumen, ali i štiti vlasi od topline!

Sigurna za obojenu i kemijski tretiranu kosu, ova pjenušava formula s hidrogeniziranim ricinusovim uljem, podiže i hrani kosu iznutra. Ova inovativna formula za stiliziranje, koristi patentiranu formulu s bambusom za obavijanje pramenova, koja podržava teksturu i elastičnost vlasi dok omogućuje da kutikule ostanu zatvorene i zaštićene. Color Wow je uvijek na vrhuncu inovacija. Uz jednostavne, ali učinkovite proizvode, brend identificira slabe točke naše kose i rješava ih svojim nizom ciljanih formula. Napravljen kako bi tankoj kosi dao novi život, Xtra Large Bombshell Volumizer stvara iluziju gušćih, bujnijih pramenova te frizuru koja traje danima.

Osim što pruža volumen kosi od samog korijena, Color WOW Xtra Large Bombshell Volumizer kosi pruža i učinkovitu toplinsku zaštitu prilikom oblikovanja vrućim uređajima i posebno je pogodan za nježnu i tanku kosu. Na njegov dugotrajni učinak se svatko može osloniti bez ikakve brige. Sve što je potrebno je nanijeti pjenu na kosu opranu šamponom i osušenu ručnikom. Ona se lagano umasira u kosu koju je potom dovoljno osušiti sušilom i oblikovati kao inače. Cijena Color WOW Xtra Large Bombshell Volumizera je 25,60 eura, a možeš ga naručiti putem linka.

Možda vas zanima "Leave-in" balzam koji obnavlja oštećenu kosu do 73 % nakon samo 3 nanošenja Rubrika Beauty Beauty
 
Photo: Instagram @matildadjerf

Komentari 0