Beauty

Ova krema za lice od 76 kn je hit među zvijezdama!

Sada smo otkrili kako i Rihanna obožava kremu o kojoj doslovno priča pola Hollywooda - pa mislimo da je vrijeme da je upoznaš

Malo je reći da je ovo Rihannino ljeto - sezona je počela tako što je bila domaćica Met Gale, pa je onda promovirala ulogu u hitu ljeta "Oceanovih 8", a nedavno je izdala i prekrasnu novu liniju za Fenty Beauty. Jedino što ovo ljeto nedostaje je novi hit, no kako stvari s njom stoje, nikad ne znaš kada bi se i to moglo dogoditi. Međutim, odlučila nam je pokloniti i malu beauty preporuku koju, izgleda, preporučuje i ostatak slavnih, a to je Weledina krema Skin Food.

Zasigurno si barem jednom, u prolazu, čula za ovu zelenu tubicu punjenu čistim zlatom, koju pritom nećeš platiti kao čisto zlato već samo 76 kn. Skin Food je doslovno hrana za kožu kojoj je potrebna pojačana njega i zaštita. Specifična je po tome što se može koristiti po cijelome tijelu, a posebice na ispucalim dijelovima, primjerice rukama, petama i laktovima, ali i zato što pomoću svojih sastojaka osigurava održavanje hidratacije kože u balansu tijekom svih sezona. Sadrži cvijet maćuhice i ekstrakt lista ružmarina za umirivanje kože kod primjerice akna i ekcema, organsko ulje sjemenki suncokreta za punoću kože, kamilicu i kadulju protiv iritacija te bademovo ulje za osiguravanje dodatne doze hidratacije. A gdje je Rihanna koristi? Na rukama! Prije svake manikure poznata pjevačica voli dobro namazati ruke Skin Foodom i natopiti njim kožicu oko noktiju. 

Možda vas zanima 6 proizvoda koje bi morala imati ako se tetoviraš u ljeto Rubrika Beauty Beauty

Osim nje, koriste je i Julia Roberts, Adele, Victoria Beckham, Rosie Huntington-Whiteley, pa i vizažistica Katie Jane Hughes koja je stavlja na lice kao pripremu za make up, ali i povrh make upa na najvišim točkama lica za dodatan, ali prirodan highlight. Kremu možeš nabaviti u bio&bio trgovinama, pa sugeriramo da je barem škicneš!

Photo: miss7

Komentari 0