Beauty

6 proizvoda koje bi morala imati ako se tetoviraš u ljeto

Iako tattoo majstori izričito ne preporučuju, nekad jednostavno ne možemo odoljeti - tetovirati se usred ljeta. Ako si baš tvrdoglava, okej - ali ti savjetujemo da sa sobom na odmor i sunčanje upravo ove proizvode...

Razmišljaš o novoj ili prvoj tetovaži? Nije ni čudo, jer uz postojanje društvenih mreža koje su pravo more inspiracije ili poznatih osoba koje svako malo imaju novu tetovažu, i mi poželimo biti ukrašeni na ovaj način. Uz dovoljno dobro brigu i kvalitetne proizvode nećeš se morati brinuti hoće li tvoja tetovaža izblijediti. Ovo je 8 proizvoda koje bi trebala posjedovati ako se planiraš tetovirati u ljeti.

 | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric

P.S. nemoj reći da ti nismo rekli kako bi sunce trebalo izbjegavati maksimalno...

Bepanthen krema, 47 kn- u početku nakon tetoviranja ova se krema primjenjuje dva puta na dan jer djeluje poput štita. Ova intenzivna njegujuća krema je zapravo zaštitni sloj i djeluje protiv infekcija. Slobodno je maži u debelom sloju, a ako je moguće, tkaninom zaštiti novu tetovažu.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Azena Magic Balm, 100 kn - osim što je prirodna i domaće proizvodnje, ova kremica praktičnog pakiranja može postati tvoj omiljeni proizvod nakon tetoviranja. Koristi je obavezno prva 4 tjedna nakon tetoviranja, a sigurni smo da ćeš se povremeno namackati i po ostatku tijela. Jer sadrži ulje lavande, maslinovo ulje i ulje nevena. Mmmmm...

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Antehlios La Roche Posay SPF 50, 129 kn - važno je zaštiti se od jakog sunčeva zračenja, a što viši faktor koristiš, to je bolje za tvoju tetoviranu kožu. Ovo je jedna od najkvalitetnijih krema za sunčanje na tržištu jer je namijenjena i netolerantnoj i osjetljivoj koži. Neće biti loše niti ako ovu kremu počneš koristiti i na ostatku tijela.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

 | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric

Eucerin Sun Fluid, 145 kn - ovo je matirajući fluid za lice sa visokim zaštitnim faktorom 50. Prikladan je za tetovaže na licu, vratu i oko ključnih kostiju gdje je koža najtanja. Također, ova krema zbog svog anti age djelovanja daje benefite tvojoj koži, potiče kolagen i obnavlja mrtve stanice kože, a to je nužno kako bi nova tetovaža mogla zacijeliti.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima 10 neodoljivo slatkih tetovaža na - prstima Rubrika Life&style Life&style

Lux Factor Tattoo, 229 kn - ovo je prva profesionalna krema za njegu tetovaže s patentiranom formulom za sigurnu njegu i blistav izgled. Ne koristi se netom, nego 3 tjedna nakon tetoviranja, a kožu štiti od visokog UVA/UVB zračenja. Isto tako, ova krema pomaže tetovažama da vrate stari sjaj jer regeneriraju tetovažu i uklanjaju mrtve stanice kože.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Vazelin, 17 kn - često zapostavljen u beauty industriji, vazelin je omiljen među ljubiteljima tetovaža. Potiče blistavu kožu, a i sprječava infekcije nakon tetoviranja. Također, uz kolagen će tvoja koža izgledati sjajnije i blistavije nego ikad, a moći ćeš ga kasnije koristiti i kao pripravak za piling. U kombinaciji s krupnom morskom solju!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Bonus savjet! Svi će ti tattoo majstori reći kako izbjegavaš sve šampone i baby ulja koja bi mogla izbrisati ili promijeniti svježu tetovažu, no isto tako savjet plus - korisno je tekućinu i piti. Na taj način se koža hidratizira i regenerira, pa tetovaža lakše i brže zacjeljuje. 

 

Photo: instagram @janko_popovic_volaric
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sankreteee

    Krema za tetovaze - http://tonzes.com/notinohr.htm iskreno PREPORUČAM svakome!