Beauty

Ova boja kose raskošnih, toplih tonova, dominirat će u razdoblju pred nama

Baš kao i kada iz zime prelazimo u proljeće, tako i kada iz ljeta prelazimo u jesen, razmišljamo o određenim, malim ili velikim, promjenama u modnoj i beauty sferi. Jedna od tih promjena je i ona u boji kose koju najčešće, iz suncem posvijetljenih pramenova, bojimo u nešto tamnije, toplije tonove. Svake godine, određena nijansa postaje iznimno popularna i ističe se najviše od svih pa će tako, narednom sezonom, dominirati - terracopper. 

Naime, radi se o crvenkastoj nijansi koja je kombinacija terakote i bakrenih (copper) tonova, ali je bogatija i intenzivnija od nijansi kakve imaju prirodne crvenokose djevojke. Naravno, inspirirana je toplim tonovima crvenkastog lišća kojemu ćemo se uskoro najviše diviti. 

 | Autor: Instagram @kennedyclairewalsh Instagram @kennedyclairewalsh Foto: Instagram @kennedyclairewalsh

Terracopper nijansa je toplih tonova pa će, uz nju, koža izgledati posebno sjajno i sama izgledati malo toplije, a posebno će odgovarati onima svijetle puti s ružičastim podtonom.Odlična vijest, kada je u pitanju ova nijansa boje, jest ta da ju je prilično lako postići bilo da kosu želiš bojiti u salonu ili kod kuće. Naravno, u salonu će tvoj frizer ili frizerka odmah znati o čemu se radi, a ako  terracopper nijansu želiš postići kod kuće, preko svoje prirodne boje samo stavi tamniji, polutrajni, preljev u nijansama smeđe (intenzitet tamne boje prilagodi boji svoje kose i svom tenu) koji u sebi ima crvenkaste, tople tonove. Ovo će posebno dobro izgledati ako već imaš pramenove ili balayage. 

 | Autor: Instagram @rachelbrosnahan Instagram @rachelbrosnahan Foto: Instagram @rachelbrosnahan

Iako je ovu boju kose lako postići, njeno je održavanje malo zahtjevnije s obzirom na to da se radi o crvenim tonovima koji prilično brzo blijede. No, srećom, na tržištu postoji mnoštvo šampona i raznih tretmana koji svaku boju drže postojanom i sjajnom tako da nećeš morati pretjerano brinuti. 

 | Autor: Instagram @kennedyclairewalsh Instagram @kennedyclairewalsh Foto: Instagram @kennedyclairewalsh

Photo: Instagram @kennedyclairewalsh

Komentari 0