Beauty

Otkrili smo odličan duplić Giorgio Armani Acqua Di Gioia parfema, u Lidlu košta samo 5,50 eura

Za sve one koji žele zadržati miris ljeta još dugo u jesen i k tome su obožavatelji Giorgio Armani Acqua Di Gioia parfema, no ne žele potrošiti bogatstvo na njega, imamo odlične vijesti! Pronašli smo parfem koji miriše gotovo identično kultnom mirisu, a košta samo 5,50 eura. Parfem o kojem govorimo je Agua Marina brenda Suddenly Fragrances koji se prodaje isključivo u Lidl trgovinama. Ovaj eau de parfum sadrži osvježavajuće arome Mediterana, s notama limuna, jasmina, cedrovine i smeđeg šećera. Inspiriran je ljetom i uživanjem uz Sredozemno more, baš kao i Acqua Di Gioia.

Možda vas zanima 11 najskupljih parfema na svijetu o kojima i bogati razmisle dvaput prije kupovine Rubrika Beauty Beauty

Isprobala sam Agua Marina i malo je reći da me oduševio

 | Autor: Foto: privatna arhiva

Pakiranje mi je prvo privuklo pogled u Lidl trgovini. Naime, nisam ciljano došla po parfem, nego su me boje kutije i čepa bočice koje sam ugledala na polici trenutno asocirale na kultni parfem brenda Giorgio Armani, koji je sasvim slučajno jedan od mojih omiljenih parfema. Odmah sam posegnula za bočicom da vidim hoće li me i svojim notama podsjetiti na original i odmah mi je izmamio osmijeh na lice. Taj citrusni, ljetni miris koji evocira dolce far niente trenutke bio je toliko dobar i dovoljno sličan originalu da sam ga bez imalo razmišljanja ubacila u svoju šoping košaricu, pogotovo nakon što sam vidjela cijenu.

 | Autor: Foto: privatna arhiva

Oba parfema imaju vibrantne i svježe gornje note, nakon čega slijedi nježno i cvjetno srce mirisa te topla i senzualna baza. Jedina razlika koju sam primijetila kasnije je da je Agua Marina nešto manje dugotrajan od Acqua Di Gioie, ali to je i očekivano s obzirom na razliku u cijeni. Još k tome Agua Marina dolazi u bočici od 100 ml, što je vrlo izdašno za ovako pristupačan parfem. Dizajn bočice također je vrlo elegantan, sa smaragdno zelenim čepom koji bojom podsjeća na Acqua di Gioa i boju kristalno čistog mora. 

Cloud Pink, miris Ariane Grande Možda vas zanima Ariana Grande lansirala je novi parfem: 'Cloud Pink miriše na bobičasto voće, vaniliju, praline Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: Foto: privatna arhiva

Svi oni koji traže znatno pristupačniju alternativu Giorgio Armani Acqua Di Gioia parfema ili jednostavno žele isprobati novi parfem koji nevjerojatno dobro miriše i uz koji će mirisati na ljeto još dugo u jesen, toplo preporučujemo Agua Marina brenda Suddenly Fragrances. Može se pronaći u najbližoj Lidl trgovini, ali vrlo brzo bi se moglo rasprodati pa je potrebno požuriti, no vrijedno je toga!

Photo: Giorgio Armani

Komentari 0