Beauty

Osvoji Yasenka Skinage Active Body detoks i budi spremna za skidanje u badić

  • Veseliš se godišnjem odmoru i izležavanju na plaži s koktelom u ruci, ali ne bi bilo loše izbaciti toksine i višak vode iz organizma i izgubiti koji kilogram?
  • Imamo super nagradu za tebe! U suradnji s brendom Yasenka na miss7 Instagramu te nagrađujemo proizvodom Skinage Active Body uz koji ćeš, bez sumnje, zablistati na plaži! 
  • Ovaj detoks napitak radi jako puno toga za tijelo - ubrzava metabolizam, daje energiju, detoksicira organizam, sagorijeva masti i uklanja viškak vode iz organizma

Volimo kada jedan proizvod radi više toga za naše zdravlje, a ljepša linija u kupaćem kostimu je uvijek dobrodošao plus. Skinage Active Body upravo je takav proizvod koji slobodno možemo nazvati ''čudotvornim''. 

Tajna formule Skinage Active Body detoksa je u crnoj rotkvi. Konzumacija crne rotkve pruža brojne zdravstvene prednosti. Ova tamna i gorka korjenasta biljka je odličan saveznik za detoksikaciju. Sadrži aktivne tvari koje potiču proizvodnju enzima u jetri, ključnom organu za čišćenje organizma, pomažu u eliminaciji toksina iz tijela i potiču rad probavnog sustava.

Uz crnu rotkvu, Skinage Active Body sadrži i druge sastojke poput maslačka, breze, artičoke, sikavice, probavnih enzima i mate čaja. Maslačak i breza poznati su po svojim diuretičkim svojstvima zahvaljujući kojima potiču izbacivanje štetnih i nepotrebnih tvari iz organizma, dok artičoka pomaže u metabolizmu masti čime se smanjuje nakupljanje celulita. Sikavica doprinosi obnovi jetre i njezinih stanica što je izuzetno važno kod masne i opterećene jetre, a probavni enzimi pomažu u razgradnji hrane, apsorpciji hranjivih tvari i eliminaciji plinova. Zadnji, ali ne manje važan, sastojak je mate čaj čija konzumacija potiče metabolizam, pruža energiju, poboljšava učinkovitost vježbanja te tako omogućuje brže gubljenje kilograma i suvišnih centimetara.

Yasenka Skinage Active Body detoks preporuča se:

  • za detox, detoksikaciju jetre i cijelog organizma
  • za aktivaciju metabolizma i bolju probavu
  • kod problema s visceralnom debljinom (masne naslage na području trbuha i bokova)
  • kod problema zadržavanja vode i nakupljanja celulita
  • za povećanje učinkovitosti vježbanja i brže gubljenje kilograma i suvišnih centimetara

Osvoji Skinage Active Body detoks!

Pripreme za ljeto nikad nisu bile lakše uz Skinage Active Body detoks! miss7 i brend Yasenka nagrađuju jednu osobu Skinage Active Body detoks dodatkom prehrani, a sve što trebaš napraviti kako bi ušla u ''bubanj'' za izvlačenje ove nagrade je posjetiti miss7 profil na Instagramu i odraditi tri jednostavna koraka: zapratiti @miss7.hr i @yasenka.health, lajkati objavu nagradnog natječaja i u komentaru označiti osobu za koju si sigurna da bi voljela osvojiti nagradu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli miss7 (@miss7.hr)

Objavu možeš i podijeliti na svom IG storyju te ju poslati prijateljima kako bi se i oni uključili u nagradni natječaj.

Nagradni natječaj na Instagramu traje do 15. srpnja 2023. u 16 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika slučajnim odabirom. Sretno!

Photo: Instagram @yasenka.health