Beauty
Maglica za lice

Osvježavaju, njeguju i daju blistav ten: upoznaj 7 genijalnih maglica za lice

  • Voda ili maglica za lice mnogima su uz kremu s SPF zaštitom neizostavan proizvod tijekom cijele godine, a posebno u ljetnim mjesecima
  • Male bočice s osvježavajućom maglicom koja hidratizira i hladi lice samo jednim sprejanjem također pomažu kožu održati nahranjenom i njegovanom
  • Za tebe smo pripremile izbor raznovrsnih maglica za lice koje će tvoju kožu savršeno hidrirati i učiniti blistavijom!

Maglice za lice osvježavajući su sprejevi kao stvoreni za ljetne dane kad je našoj koži posebno potrebna hidratacija. Uz sva njihova hranjiva i hidratantna svojstva, osim za osvježavanje i hidrataciju, može ih se koristiti i kao fiksator nakon nanošenja makeupa, kako bi šminka ostala na mjestu.

Osvježavajuće maglice možeš nanositi tijekom cijelog dana, neovisno o tome gdje se nalaziš, kad osjetiš da je tvojem licu potrebna hidratacija.

Maglice za lice mogu pomoći i kod smirivanja iritacija na koži, kao i osvjetljivanja tena, a neke čak imaju i učinak samotamnjenja!

Najbolje osvježavajuće maglice za lice

Uz sve blagodati i benefite maglica za lice koje našoj koži vraćaju hidrataciju te sjaj i blistavost tena, mnogo maglica, uz one klasične koje sadrže termalnu vodu bogatu mineralima, sadrži i razne dodatne mirisne sastojke koji još više povećavaju njihov osvježavajući učinak.

Mario Badescu maglica za lice s aloe verom, biljem i ružinom vodicom

Uz maglicu za lice brenda Mario Badescu u trenu ćeš postići sjajan i blistavi ten. Ova maglica sadrži gardeniju, ružu i aloe veru koje pomažu osvježiti, ali i umiriti kožu. Tijekom dana ju možeš koristiti i osvježiti svoju kožu kad god osjetiš da je potrebno.

Maglica za lice | Autor: Douglas Douglas Maglica za lice Mario Badescu

Mario Badescu maglica za lice s aloe verom, biljem i ružinom vodicom, 89,90 kn

Vichy termalna voda u spreju

Vichy termalna spa voda jedinstvena je maglica za lice poznata po svojim smirujućim čimbenicima. Bogata je mineralnim solima i oligoelementima te hidrira i jača osjetljivu kožu i smiruje crvenilo.

Maglice za lice | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome

Vichy termalna voda u spreju, 62,22 kn

Caudalie Beauty Elixir 

Maglica za lice brenda Caudalie, Beauty Elixir kultni je proizvod koji ublažava, osvježava i hidratizira umornu i iscrpljenu kožu, a sadrži 100% sastojaka prirodnog podrijetla.

Koži trenutno vraća sjaj, a pritom zateže pore te zaglađuje sitne bore. Sadrži ekstrakt ruže i grožđa te eterično ulje ružmarina, mirte i organskog matičnjaka i mente. Sastojak vodice narančinog cvijeta dodatno hidratizira i omekšava kožu. 

Maglice za lice | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome

Caudalie Beauty Elixir, 110,43 kn

Možda vas zanima Ove savjete niste dobile od baka, ali su najbolji kada je riječ o zaštiti kože od sunca! Rubrika Beauty Beauty

Nuxe Very rose tonizirajuća maglica

Nuxe Very rose osvježavajuća je maglica namijenjena svim tipovima kože pa ga tako možeš koristiti i ako imaš osjetljivu kožu. Very rose tonirajuća maglica osim što hidrira i umiruje, uklanja i ostatke šminke, a njena formula sadrži cvjetnu vodicu, Skin-Respect kompleks i alantoin.

Maglice za lice | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome

Nuxe Very rose tonizirajuća maglica, 109,90 kn

L'Occitane dragocjena maglica za lice

Ova maglica savršena je on-the-go hidratacija u spreju koja osvježava i omekšava kožu lica, a obogaćena je cvjetnom vodicom smilja i ruže te hijaluronskom kiselinom.

Maglica za lice | Autor: hr.loccitane.com hr.loccitane.com Maglica za lice L'Occitane

L'Occitane dragocjena maglica za lice, 128,50 kn

Afrodita Summer Joy maglica za lice i tijelo

Osvježavajuća maglica za lice i tijelo brenda Afrodita savršena je za ljeto! 
U mirisnoj kombinaciji marmelade i mineralne vode tvoja će koža biti savršeno hidrirana, osvježena i predivnog mirisa!

Maglice za lice | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome

Afrodita Summer Joy maglica za lice i tijelo, 50,39 kn

La Roche-Posay termalna izvorska voda

La Roche-Posay maglica je za lice koju može koristiti cijela obitelj, budući da je prikladna za korištenje i za bebe i za odrasle! Umirujuća maglica jako se lagano raspršuje te odlično čisti i hidratizira kožu kad si u pokretu.

Maglica za lice | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome

La Roche-Posay termalna izvorska voda, 66,06 kn

Možda vas zanima TikTok je opsjednut ovim rolerom za lice koji uklanja sjaj u sekundi, a sad smo i mi Rubrika Beauty Beauty
Photo: Shutterstock

Komentari 0