Beauty

Opet nas muči retrogradni Merkur - evo balzama koji će ga pobijediti?!

  • Retrogradni Merkur traje od 5. do 28. ožujka i izaziva probleme na mnogim područjima
  • NCLA beauty lansirao je balzam inspiriran ovim fenomenom
  • ''Astro'' pakiranje stvarno je prekrasno, a cijena proizvoda je 16 dolara (oko 100 kn)
Možda vas zanima Je li stvarno teško raditi s prijateljicom? Rubrika Život Život

Ušli smo u novu fazu retrogradnog Merkura koja će potrajati sve do 28. ožujka i dodatno nam otežati izlazak iz duge zime. Svi horoskopski znalci već su alarmirani jer znaju da Merkur u ovoj poziciji izaziva probleme na svakom koraku. Ovaj put mogao bi dovesti do nesporazuma u komunikaciji s obitelji, prijateljima, ali i u medijima. Osim toga, mogao bi izazvati zbrku ideja i planova i utjecati na sposobnost prosuđivanja.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌟 Astrology Memes + Magic 🌙 (@yourmomshoroscope) on

Na meti Merkura ovaj put se nalaze prvenstveno Blizanci koji će imati opasne smetnje u prenošenju poruka i ideja drugima, iako su inače izvrsni u komunikaciji. U nepovoljnoj poziciji bit će i Rak koji će se lako nervirati, a njima će vladati emocije i temperament. Lav će navodno nešto izgubiti na svom šarmu, a mogao bi postati lijen i nezainteresiran. Nadalje, Djevice su u opasnosti od padanja u konfuznu fazu punu napetnosti i potencijalno pogrešnih velikih odluka. I Vage će biti udarene gdje ih najviše boli - u emocije. Iako i inače imaju problema s pretjeranom emotivnošću, ovih dana teško će održavati pribranost i dobru rasudnu moć. U konačnici, u opasnosti je i Vodenjak kojeg će napasti frustracije koje je već duže vrijeme potiskivao. Kako se nositi s ovoliko astrološkog pritiska?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NCLA (@nclabeauty) on

Možda vas zanima Znaš li dobro iskombinirati cipele s odjećom? Rubrika Moda Moda

Novim beauty proizvodom! NCLA Beauty lansirao je, povodom ovog retrogradnog Merkura novi balzam za usne u cool ''astro'' pakiranju. Balzam za usne gelaste je teksture i ostavlja blagi crvenkasti trag,  a usne nakon korištenja izgledaju zdravo i sočno.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR NCLA Beauty, balzam za usne s temom retrogradnog Merkura (oko 100 kn)

Cijena ovog luckastog balzama iznosi oko 100 kn (16 dolara), a može se naručiti na stranicama brenda. Iako nije baš jeftin, moramo priznati da nam je ovaj balzam popravio dan. Rado bismo ga naručiti, ali nekako sumnjamo da će stići prije kraja faze retrogradnom Merkura.

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0