Beauty

Omiljenu BB kremu i CC kremu influencerica sada možeš ugrabiti uz ekskluzivan miss7 promo kod

  • U potrazi za laganijom podlogom na licu, mnoge žene sve češće posežu za BB i CC kremama koje predstavljaju preparativnu i dekorativnu njegu u jednom
  • Erborian CC krema izdvojila se kao jedna od najpopularnijih u svijetu, a razloga zašto je toliko voljena je pregršt
  • U nastavku otkrivamo koje se to domaće influencerice 'kunu' u Erborian CC kremu, po čemu je toliko posebna i u kojim situacijama odabrati BB kremu

Ne vole sve žene osjećaj pudera na licu, posebno ne u toplijim mjesecima kada su učestalo znojenje i začepljene pore neizbježni. Isto tako, paralelno s porastom popularnosti prirodnog izgleda i 'no makeup makeupa', posljednjih godina preparativna kozmetika je zasjenila popularnost dekorativne kozmetike. Sve više žena svelo je svoju beauty rutinu na minimalan broj skin care i makeup proizvoda, a prednost pritom ima preparativna kozmetika s učinkovitim korektivnim djelovanjem. Upravo zato su posljednjih godina sve popularnije BB i CC kreme koje su odlična alternativa tekućem puderu iz više razloga.

 | Autor: Erborian BB i CC krema

BB kreme (Blemish balm) su obično lakše teksture od pudera, no imaju gotovo jednaku prekrivnu moć, zbog čega pružaju lagan osjećaj na koži koja je, baš kao i kada koristimo puder, zaglađena, blistava i bez vidljivih nepravilnosti. To su zapravo tonirane kreme koje funkcioniraju kao podloga, a pritom hidratiziraju i štite kožu od UV zračenja te imaju anti-age učinak, stoga nije ni čudno što su toliko voljene među ženama. Pojedine BB kreme na tržištu mogu se pohvaliti snažnom prekrivnom moći i sastojcima koji njeguju kožu. Primjerice Erborian klasična BB krema pruža savršen izgled kože nalik bebinoj, a njezina je formula obogaćena ginsengom, poznatim po svojim brojnim blagotvornim svojstvima, dok je Super BB krema namijenjena masnoj, problematičnoj koži sklonoj aknama i pruža još bolju moć prekrivanja te ostavlja prirodan, baršunast i ujednačen ten.

 | Autor: Erborian BB Krema Doré (45 ml) - PRIJE 346,90 kn, SADA - 277,52 kn; Erborian BB krema Super Doré (40 ml) - PRIJE 346,90 kn, SADA - 277,52 kn; Erborian BB krema Clair (45 ml) - PRIJE 346,90 kn, SADA - 277,52 kn

CC kreme (Color correcting), s druge strane, imaju nešto slabiju moć prekrivanja te su namijenjene osobama koje nemaju velike nepravilnosti na koži. Odlične su za dnevni makeup, kada želimo postići blistavost i naglasiti prirodnu ljepotu kože. Glavna odlika CC krema je sposobnosti korekcije boje, jer sadržavaju pigmente koji neutraliziraju boje na koži (crvenilo, pigmentacijske mrlje, podočnjake), zaglađuju ten, pružaju dubinsku hidrataciju i blistav izgled kože i umiruju iritacije, a mogu sadržavati i vitamine koji dodatno njeguju kožu. 

 | Autor: Erborian CC Krema à la Centella Asiatica (45 ml) - PRIJE 346,90 kn, SADA - 277,52 kn; Erborian CC krema Dull Correct (45 ml) - PRIJE 346,90 kn, SADA - 277,52 kn; Erborian CC krema Red Correct (45 ml) - PRIJE 346,90 kn, SADA - 277,52 kn

Jedna od omiljenih CC krema na tržištu zasigurno je CC krema vodećeg korejsko-francuskog beauty brenda Erborian, namijenjenog užurbanim, urbanim ljudima koji nemaju mnogo vremena za rutinu, a koji žele izgledati njegovano i privlačno. Korejska tajna besprijekornog tena nalazi se u naprednoj »high-tech« višenamjenskoj formuli koja pomaže smanjiti izgled nepravilnosti, poboljšati ten, omekšati kožu i pružiti blistavost.

CC krema je višenamjenska formula za intenzivan učinak besprijekornog tena. Profinjena tekstura sadrži inkapsulirane pigmente koji pospješuju predivan izgled kože. Odmah po nanošenju prilagođava se boji vaše kože te otkriva bolju ujednačenost i ljepši ten na prirodan način. Formula obogaćena azijskom centelom pomaže hidratizirati kožu, ujednačiti ten i pružiti blistavost. Nepravilnosti kože su manje vidljive, koža je umirena i proljepšana, a ten ujednačen. Također, sve Erborian BB i CC kreme sadrže SPF koji štiti kožu od štetnih UVA i UVB zraka koje mogu dovesti do pojave hiperpigmentacijskih mrlja, preuranjenog starenja kože i malignih oboljenja.

Upravo zbog trenutačne korekcije i besprijekorne puti koju Erborian CC krema garantira zavoljele su je i brojne poznate Hrvatice. Influencerica i supruga hrvatskog vratara, Dorin Zelenika, sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelila video u kojem je prezentirala svoju brzinsku beauty rutinu u nekoliko koraka uz pomoć Erborian CC kreme à la Centella Asiatica.

''CC krema uvijek je u mojoj kozmetičkoj torbici. Kada želim lice odmoriti od pudera, posegnem za njom! Kao što možete vidjeti, idealna je i za dnevni, nježni look ili večernji, glamurozni te pritom pruža spf zaštitu, hidratizira i zaglađuje kožu. Osobno najbolja CC krema koju sam probala. Zahvalite mi kasnije'', napisala je lijepa Dorin i pokazala koliko jednostavno može biti jutarnje spremanje kada nemamo previše vremena.

Ovu CC kremu obožava i influencerica Matea Miljan, koja ju u ljetnim mjesecima, kada potamni, miješa s Erborian BB kremom i tako kreira vlastitu nijansu koja se savršeno slaže s njenim preplanulim tenom.

''Nisam često našminkama, ali kada jesam i dalje volim da je blago... Već dugo vam meljem o ovoj koreskoj kozmetici pa je li netko isprobao?'', pitala je Matea svoje pratitelje na Instagramu, a mnoge su dame priznale kako su im Erborian BB i CC kreme pravo otkriće.

I cijenjena vizažistica Dajana Pajkić na sebi i klijenticama koristi Erborian CC kreme. Osim CC kreme à la Centella Asiatica koja ima anti-age i lagani posvijetljujući, njene omiljene su i CC krema Dull Correct za oživljavanje sive i umorne kože lica, obogaćena ekstraktom slatkog korijena koji djeluje kao antioksidans, utječe na slobodne radikale i čini ten blistavim te CC krema Red Correct koja sadrži zelene pigmente koji odmah po nanošenju pomažu neutralizirati crvenilo kože i ostale nepravilnosti na koži poput rozaceje i kuperoze.

''Ovo su tri proizvoda s kojima možete postići savršenu podlogu ili ih koristiti samostalno. Odličan spoj preparativne i dokorativne kozmetike. Prilagođava se vašem tenu i čini ga ujednačenim i blistavim. Također super izdržljiva podloga za ljetne vrućine'', poručila je vizažistica koja šminka brojne poznate Hrvatice poput Severine, Tatjane Jurić, Ljupke Gojić Mikić, Tatjane Dragović, Ive Radić i mnoge druge.

Kako bi tvoj ten bio još blistaviji i ljepši preko dana, važno je u beauty ritual uključiti i noćnu njegu koja hrani i hidratizira tvoju kožu dok ti spavaš. Isprobaj Erborian Skin Therapy noćni serum za multiperfekciju kože, posebno osmišljen da koži osigura blistavost, ujednačenost tena, zaglađene fine linije i bore, ljepšu teksturu kože, vrati koži punoću i podatnost i njeguje je.

 | Autor: Erborian Skin Therapy noćni serum (30 ml) - 440,90 kn

17 biljnih ekstrakata spojeno je u višestruko savršeno ulje koje djeluje dok ti spavaš, a rezultati su vidljivi već nakon prve noći. Sadrži 90 % sastojaka prirodnog porijekla te je primjeren svim tipovima kože, a trenutno je dostupan po promotivnoj cijeni. Uz kupnju Erborian Skin Therapy noćnog seruma (30 ml) na poklon dobivaš masku za spavanje i losion od 30 ml.

Do 16. listopada iskoristi promo kod MISS15 i ostvari 15% popusta na Erborian webshopu, na cijeli asortiman, osim na već snižene proizvode i promo setove.

 

Photo: Erborian/Instagram

Komentari 0