Beauty 30. ožujka 2015.

Omiljeni proizvodi Christine Hendricks

Guliver Image/Getty Images.

Zvijezda serije 'Momci s Madisona', Christina Hendricks, ujedinila je snage s kompanijom Birchbox te kreirala poseban poklon paket za pretplatnice koji sadrži njene omiljene proizvode.

Nikada nije bilo tako lako postati retro ljepotica. Glumica Christina Hendricks odlučila je razveseliti sve žene koje žele izgledati poput Joan, Peggy ili Betty uz limitiranu kolekciju proizvoda inspiriranih serijom 'Momci s Madisona'. Set sadrži Cargo rumenilo u boji breskve, kremu za brijanje, Anastasia gel za obrve, tretman za područje oko očiju te ulje za njegu. Set je napravljen ekskluzivno za Birchbox, kompaniju koja pretplatnicama svakog mjeseca šalje paket iznenađenja prepun kozmetike prilagođene njihovom ukusu.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

"Oduvijek mi se sviđao retro look, ali uloga u seriji me naučila kako da ga dovedem do savršenstva. Postala sam jako dobra u šminkanju u stilu šezdesetih – to je veoma u stilu Brigitte Bardot i Twiggy. Na mnogim snimanjima stalno vam popravljaju šminku, ali u 'Momcima s Madisona' ona je bila dugotrajna, pa ako ovih dana idem na neki event i sama se šminkam, uvijek stavim nešto više pudera. On jednostavno sve fiksira", istaknula je Christina.

Niti muškarci koji se ugledaju u Dona Drapera nisu ostali zakinuti. Za njih je kreiran Birchbox paket  s pilingom, britvicom, balzamom za usne i pastom za kosu.

Komentari 0