Beauty

Omiljeni miris Light Blue, dobio je novu verziju, Italian Love!

  • Light Blue Italian Love Pour Femme jedanaesta je verzija legendarne serije mirisa Light Blue
  • I nakon više od 20 godina od stvaranja prvog Light Blue mirisa, ovaj parfem još uvijek iznenađuje gotovo pa mirisnom perfekcijom
  • Tvorac parfema, Oliver Cresp, opisao je Italian Love kao „svjež, sočan i privlačan“ miris

Zatvori oči, vrati se na trenutak u prošlost. Godina je 2001. i ti prskaš Dolce & Gabbana's Light Blue toaletnu vodu na svoje pulsne točke. Note limuna, jabuke i cedra ispunjavaju tvoju dušu duhom dugog toplog ljeta. Vesela si. Puna si energije. Osjećaš se živom. 

To su emocije koje je glavni parfumer Olivier Cresp zamislio kada je prije više od 20 godina razvio miris na bazi jasmina i bijele ruže. Ideja je bila uhvatiti bit južnotalijanskog ljeta s kampanjom koja je prikazala razigranu strast kultnog svijetloplavog para, Davida Gandyja i Biance Balti. I uspjelo mu je…

 | Autor: Dolce&Gabbana Dolce&Gabbana

Sada, gotovo 22 godine kasnije, Cresp je lansirao Light Blue Italian Love Pour Femme, 11. iteraciju mirisa Light Blue. Najnoviji miris ima note kalabrijskog limuna i hrskave jabuke Granny Smith, koje su omekšane jasminom i čistom bijelom ružom. Također ćeš pronaći osnovne note cedrovine, jantara, mošusa i kremaste sandalovine koja miriše na kokos.

Nova iteracija dobrodošao je obrat starog favorita, a još uvijek postoji nešto ludo poznato u mirisu što bode nama koji smo se u mlađim danima zaljubili u originalni Light Blue. Prepoznatljivost se može pronaći u citrusima. Cresp je također inspiriran poljima limuna koja rastu u blizini talijanskih mora; želio je nešto „svježe, sočno i privlačno“.

 | Autor: Dolce&Gabbana Dolce&Gabbana

Citrusi podsjećaju na sretne ljetne dane iz raznih razloga: kriške limuna u ledenim pićima, ledeni sladoled ili sorbet od citrusa dio su te nostalgije. Cedrovo drvo i materijali nalik cedru često pružaju osjećaj koji je sličan toploj koži. Kombinirajući ih s notama citrusa, dobije se ljetni dojam uživanja na plaži.

Photo: Dolce&Gabbana

Komentari 0