Beauty

Olivia Palermo kreira lakove za nokte

Poznata fashionistica Olivia Palermo najavila suradnju s brendom lakova za nokte Ciate London. Radit će kao konzultantica na četiri kolekcije lakova koje će se prodavati u Sephora trgovinama diljem svijeta.

U Ciateu su najavili kako će iskoristiti široko modno znanje i dizajnersko iskustvo kako bi u svoje kolekcije unijeli dozu vječne elegancije, ali i besprijekorno pakiranje i odličnu formulu. Prva zajednička kolekcija svjetlo dana će ugledati u svibnju, a bit će bogata pravim ljetnim nijansama.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Svaka kolekcija imat će samo tri laka koja je odabrala Olivia, a posebnu pažnju će obratiti na to da nijanse laskaju svim tonovima kože. Sama formula lakova bit će bazirana na tehnologiji mreža koja onemogućuje ljuštenje lata, dok istovremeno učvršćuje nokat.

"Oduševljena sam što ću raditi kao kreativna direktorica Ciatea London u 2015., ali i što ću po prvi put moći unijeti svoje ideje u svijet dekorativne kozmetike. Divim se njihovim inovacijama, uživam u kreativnom procesu i veselim se lansiranju novih proizvoda", izjavila je Olivia.

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0