Beauty

Odlični popusti na L'Oreal i Maybelline makeup uz novi Budi.IN

Ususret majčinom danu, za vas smo u novom broju Budi.IN magazina pripremili kupone s odličnim popustima u Kozmo prodavaonicama

Izašao je novi broj Budi.In magazina, a ukoliko ga još uvijek niste kupili, požurite na kioske jer dijelimo kupone s odličnim popustima na odabrane beauty proizvode, koje možete iskoristiti u Kozmo prodavaonicama od 2. do 8. svibnja. Već smo pisali o parfemima koje uz naše kupone možete kupiti po i do 50 posto nižim cijenama, a dijelimo i popuste na odabrane makeup proizvode, koje možete kupiti sebi ili ih pokloniti majci za Majčin dan.

 | Autor: arhiva arhiva

Ostvarite odličan popust od 40 posto na čak dvije L'Oreal maskare - Mega Manga Black i Mega Manga Black Angel. L'Oreal Mega Manga Black maskara s fleksibilnom četkicom za jednostavno nanošenje na gornje i donje trepavice. Formula s kolagenom i polimerima osigurava ultimativni volumen i cjelodnevni makeup. Za još veći volumen tu je i Mega Manga Black Angel maskara koja će vam podariti takozvani "manga look" po uzoru na japansku subkulturu.

 | Autor: arhiva arhiva

A za trendy mat usne tu je Maybelline Color Sensational Vivid Matte ruž u sjajilu, koji dolazi u cijelom spektru divnih ženstvenih boja, a vašim usnama dane baršunasti i neodoljivi look, koji zove na poljupce.

 | Autor: arhiva arhiva

Također, poklanjamo vam i kupon sa 30 posto popusta na razne ženske poklon setove, po vašem izboru.

Sve kupone za makeup i parfeme pronađite u novom broju Budi.IN magazina koji je na kisocima od subote, 30.travnja

Photo: arhiva

Komentari 0