Beauty

U Budi.IN-u dobivate kupone s popustom za čak šest parfema

Popusti za parfeme idu i do 50 posto, a izbor je raznolik i svatko može pronaći nešto za sebe

Novi broj časopisa Budi.IN na kioscima je od subote 30. travnja, a za vas smo pripremili jedno posebno iznenađenje. Povodom majčinog dana, svim čitateljicama dijelimo kupone za popuste koji idu do 50 posto u Kozmo prodavaonicama, na odabranih 10 proizvoda. Među njima se našlo čak šest različitih parfema, kako bi svi mogli pronaći nešto za sebe ili za svoju majku.

Nježne dame koje vole svježe arome limuna, jabuke, breskve i absinta, obožavat će Burberry Bodi Tender toaletnu vodu, koju uz naš kupon možete kupiti po 50 posto nižoj cijeni.

 | Autor: arhiva arhiva

Moderne žene zaljubit će se u nepredvidive i vibrantne note kruške i pupoljaka crnog ribizla, otmjeni spoj latica gardenije i egipatskog jasmina te senzualnu mješavinu ambera i hipnotičnog mošusa u taolatnoj vodi Elizabeth Arden Untold, koju uz kupon također možete nabaviti u pola cijene.

 | Autor: arhiva arhiva

Ljubiteljice kultnog davidoff parfema Cool Water iz 1988. osvojit će njegovo "noćno" izdanje - Cool Watr Night Dive. Miris koji koji kombinira voćne note talijanske mandarine i arapskog stabla pistacija s bazoma drvenih nota pačulija i cedrovine, obožavat će klasičarke, ali i moderne žene.

 | Autor: arhiva arhiva

Mlađe dame i mame oduševit ćete poklonite li im novu verziju klasičnog Calvin Klein Eternityja - Eternity Moment. Uz finu i svježu cvjetnu aroma s notama ličija, nare, kineskog ružićastog božura, guave, mošusa i drvene note, poželjet će te da trenutak s ovim mirisom traje vječno, baš kako mu i ime kaže. Uz naš kupon možete ga kupiti po 50 posto nižoj cijeni.

 | Autor: arhiva arhiva

Ljubiteljice Bvlgari parfema oduševit će se luksuznom mirisnom rapsodijom u parfemi Bvlgari Jasmin Noir, koji je namjenjen ženama između 25 i 40 godina. S obzirom da je njegova cijena malo viša od ostalih parfema brenda, popust od 41 posto nešto je što se ne propušta.

 | Autor: arhiva arhiva

Tu je i D&G Femme Intense, nova verzija Pour Femme parfema s intenzivnijim mirisom koji odražava moćnu senzualnost. Otvara se svježim notama zelene mandarine koje vode do mirisa rascvjetale naranče. Uz naš kupon kupujete ga po 44 posto nižoj cijeni.

 | Autor: arhiva arhiva

Koji je vama najdraži? Ne propustite novo izdanje našeg časopisa u kojem ćete pronaći kupone, a sve ih možete iskoristiti u razdoblju od 2. do 8. svibnja u Kozmo prodavaonicama.

Photo: burberry

Komentari 0