Beauty

Odlična vijest! Zara i Jo Malone predstavili su čak osam divnih parfema prihvatljive cijene

  • Obožavamo mirise koje potpisuje Jo Malone, no njihova cijena baš i nije pristupačna
  • Razveselila nas je vijest da je Britanka udružila snage sa Zarom 
  • Napravljena je kolekcija od osam mirisa čije se cijene kreću od 49, 90 do 179, 90 kn

Vijest da su Zara i Jo Malone udružili snage te su napravili čak osam mirisa, uljepšala nam je početak tjedna. Zara je dosad imala svoje mirise po pristupačnim cijenama i to je bio jedan od uvjeta koji su htjeli zadržati, no željeli su predstaviti nešto luksuznije i raskošnije mirise. Kreatorica mirisa Jo Malone jedno je od najpoznatijih imena u svijetu mirisa danas. 

Možda vas zanima Planetarno popularni brend mirisa Jo Malonea nedavno je stigao u Hrvatsku. Donosimo ti sve o njemu Rubrika Beauty Beauty

Kolekcija nosi naziv Zara Emotions, a svatko u njoj može pronaći miris za sebe. Ako si neodlučna, postoje i dva seta koja sadrže svih osam parfema. Prvi od njih se zove Discovery Set te sadrži sve mirise u mini pakiranju od 4 mililitra i cijena mu je 119, 90 kuna. Drugi je Collector set, a u njemu se nalazi osam bočica po 40 mililitara i za njega ćeš izdvojiti 699, 90 kuna. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Prvi miris otkriva note grejpa, mandarine i vetivera, u drugom se osjete note mošusa, bergamota i metvice, treći je kombinacija mirisa drva ebanovine, klinčića te ružičaste papričice. U četvrtom mirisu možemo osjetiti note mandarine, cvijeta naranče i bergamota.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

U petom mirisu možemo osjetiti note ylang ylanga, tuberoze i sandalovine, dok u šestom osjetimo miris nerolija, cvijeta naranče te ylang ylanga. Sedmi je kombinacija nota božura, pačulija i guaiac drveta, a osmi lavande, mošusa i sandalovine.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Svaki od ovih mirisa dolazi u pakiranju od 10, 40 i 90 mililitara, a cijene su im 49, 90 kuna, 119, 90 kuna, 179, 90 kuna. Bliže se blagdani pa ako nemaš ideju, možda ti baš ovi setovi ili neka bočica parfema pomognu pri odabiru poklona za tvoje najdraže. Mi smo već na listu želja stavili nekoliko mirisa. 

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0