Beauty 19. studenoga 2014.

Odličan make up Olivije Wilde

@ www.splashnews.com.

Američka glumica Olivia Wilde je u utorak 18. studenog otkrila Revlonovu reklamu na times Squareu u New Yorku. Olivia i Revlon surađuju već nekoliko godina, a osim nje, zaštitna lica brenda su i Halle Berry i Emma Stone.

Za ovu prigodu Olivia je odabrala svjež i nježan make up koji je bio idealan te je dobar odabir za žene koje žele zablistati u blagdansko vrijeme, ali i zadržati prirodan look. Ružičasti ruž s koraljnim notama istaknuo je usne, a oči su naglašene samo s maskarom i malo sivog sjenila, dok lice ima zdravi sjaj. Veliki valovi u kosi lijepo uokviruju njeno lice.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Bijeli kaput te crna dolčevita i midi pencil suknja su pun pogodak za jesen u New Yorku. Iako bijeli kaputi i jakne lako izgledaju jeftino, Olivijin je decentan i klasičan.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Olivia Wilde je javnosti postala poznata ulogom u seriji 'Dr. House', a glumila je i u filmovima 'Utrka života', 'Tron: Nasljedstvo' i 'Ona'. Na crvenom tepihu uvijek nosi glamurozne kreacije koje oduzimaju dah, a za sebe kaže da si je najljepša kada se osjeća ugodno i kada je iskrena prema sebi i drugima.

Komentari 0